|
2015 1.2 Puretech 130HP EAT6 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cronustr75
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cronustr75
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2016 Saat 22:56 |
500km oldu, şehiriçi, ortalama hızım 34km ve ilk depoda henüz tüketim hep klima açık şekilde 7.9lt/100km.
Tahminim, 7lt civarına düşecektir. Start-stop maşallah efektif şekilde çalışıyor. Maşallah diyelim. |
|
Her zaman saygı ve ölçüyü korumalıyız...
|
|
Eyüp B.
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı olsun 206 kullanıcı olarak bana yakıt fazla geldi :)
|
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şehir içi kullanıma göre yakıt değeri normal. Dediğiniz gibi 6.5-7 lt civarlarına düşmesi muhtemel :)
|
|
ufukeskici
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ufukeskici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
7 lt civarına sabitleyecektir. tecrübeyle sabit :)
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eat6 hakkinda fikirlerinizi sunar misiniz. Hiç olumsuz yoruma rastlamadim. Bayağı başarılı olduğu söyleniyor. |
|
Macrostr
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayirli olsun. 7 sehir ici icin cok guzel rakam.
|
|
Macrostr
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dun araci ekspertize soktum vites gecisleri kaymak gibi. grafik ekliyorum.
https://drive.google.com/a/ovotek.com.tr/file/d/0B70HxCU-iLB9M3dkQTFzNFIzNzA/view?usp=drivesdk Düzenleyen Macrostr - 28 Eylül 2017 Saat 12:08 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |