SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

308 Çok İşlevli Ekran

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
naimshn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı naimshn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 308 Çok İşlevli Ekran
    Gönderim Zamanı: 07 Mart 2016 Saat 11:39
Arkadaşlar Merhaba Peugeot 308 sahibiyim arabada her 308 de olmayan çok işlevli ekran var fuar arabasıdır. Arabayı çalıştırdığımda ekran açılıyor ancak görüntü gelmiyor arabanın mekanik arızasını, tarih saat vs müzik dinliyorsan liste bilgilerini gps, navigasyon bilgilerini hiç birşeyi öğrenemiyorum. Ekran elektrik alıyor ancak görüntü vs hiçbirşey yok teyip harddiskli bilgileri topluyor türkiyede fazla olmadığı için fazla bi bilgiye sahip insan da yok bilen veya bu sorunla daha önceden karşılaşan var ise yardım ederse sevinirim. 
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 08 Mart 2016 Saat 12:12
öncelikle hoşgeldiniz. üye tanıtım bölümünden kendinizi tanıtırsanız seviniriz. problem gelince bir foto yada video eklerseniz forum olarak yardımcı olmaya çalışalım söylediğiniz ekranı merak ettim. 
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.