![]() |
|
ELM327 OBD2 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bb-mahmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2016 Saat 20:48 |
Arkadaşlar sahibinden de fln bu elm327 diye obd2 soketli cihaz var cok ucuz fiyatlara aracıma uyum sağlarmı sağlamazmı emin olamadım aracım 98 model 106 gtı hata kodlarını sileceğim denediğiniz bildiginiz UYUM SAĞLAR dediğiniz bir cihaz varmı. varsa linkini gönderebilirmisiniz tamamen size güvenerek alacagım
![]() |
|
![]() |
|
hsoycercel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2015 Konum: tekleme Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hsoycercel
![]() ![]() ![]() ![]() |
Slm.bende var.kullanıyorum. arıza lambasının söndürdü.yol bilgisayarı gibi de kullanılabilir. Ancak 2000 model ve üzeri araçlarda kullanilabildigini biliyorum. İyi araştırmak lazım.
|
|
Zarif Kundura
|
|
![]() |
|
bb-mahmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
Aynen öle araştırmalarım sonucu 2000 medel ve üzeri sorun çalışıyor diyor ama kimileri bende çalıştı diyor emin olamadım rica etsem senin cihazın markasını ve modelini belirtirmisin onuda bi araştırayim
|
|
![]() |
|
hsoycercel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2015 Konum: tekleme Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hsoycercel
Elm 327 obd2 yazıyor.başka birşey yok.şeffaf. mavi renkli olan.gittigidiyordan aldım.bu cihazı satanlarla gorusurseniz yardımcı oluyorlar.kolay gelsin.
|
|
Zarif Kundura
|
|
![]() |
|
Fthz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu cihazların araca zarar verme ihtimali var mı?
|
|
Lada 1994>Ford 1996>Tofaş 1999>Mercedes 2002>Renault 2009>Fiat 2011>Ford 2011>Peugeot 307 2016>Fiat 500L Living
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
cihazın araca zarar verme ihtimali yok. bu cihazlar calısıyor fakat telefonların app lerini karıstırıp cihazla uygun olanını edinmeniz lazım. uygun programla tam stabil calısır. arıza kodu oku - siler. hatta yolda giderken telefonunuzdan digital km/saat bile görebilirsiniz.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
bende var ve bir işe yaramadı ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
emrahyilmaz84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
Ben peuogot 207 ford focus chevrolet cruze opel corsa ve 307 de kullandım aroza silme işini hepsinde yapıyor 307 hariç diğerlerinde bütün verileri okuyor ama arıza kodları her zaman doğru olmuyor ama almaya değer bi ürün ben aliexpresten 6 dolara getirttim 1 ayda geldi
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
206 sedan aracımda "android" markette bulunan "torque" isimli uygulama ile sorunsuz kullanıyorum. Uygulama ücretsiz deneme sürümü olmasına rağmen bir çok olanak sunuyor. Yol bilgisayarı yerine kullanıyorum. gayet memnunum. Bu arada arabam 2009 model
|
|
![]() |
|
grk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2017 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
merhaba arkadaşlar. bende Peugeot 307 1,4 hdi xr 2004 model var. elm327 cihazını aldım ama bir türlü araca bağlayamadım. araca mı uyumlu değil ben mi beceremedim bilmiyorum. yol bilgisayarı olmadığım için nasıl çözebilirim bu sorunu |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
@grk hocam her elm327 malesef bağlanamıyor bu daha iyi bir ürün almanız gerekecek.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
grk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2017 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Hangi ürünü almam lazim peki hocam.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
emrahyilmaz84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
Ilk once cihazla tel blututh tan eslestir istersen videosunu gonderebilirim
|
|
![]() |
|
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Bende urunu bi hevesle aldim 30lira gibi biseye 2005model caddy ye bagladim sanirim en kapsamli program "torque" marketten bedava olanlari denedim hic bisey olmadi :) torque ile bagladigimda direk sase no arac markasi vs bilgileri cikiverdi sanirim biraz kurcalayip programa hakim olmak gerekiyor
|
|
![]() |
|
Yurticinden aldim. Nissan note 2011 modelde denedim 20 saniyede baglandi. Bi kac tane daha program denedim yine sonuc yok. Ama servise gittigimde kablolu olanlardan baglaniyor ve herseyi gorebiliyoruz ordan elm327 de neden olmadi onu anlamadim arkadaslar. Surekli protokol araniyor ve model araniyor diyor ama baglanti yok
|
|
![]() |
|
razzmatazz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: BURSA - İNEGÖL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı razzmatazz
ben 2002 model 206 aracımda kullanıyorum obd girişiniz 16 pin ise kullanabilirsiniz hata kodlarını okuyup siliyorum ben
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |