![]() |
|
yeni bir 307 aldım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hamza ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2015 Konum: polatlı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2015 Saat 11:50 |
yaklaşık bir hafta oldu bir 307 aldım bu arabadan kullanan forum uyelerinin iyi kotu tavsiyelerini bekliyorum
307 x.s 2002 gostergedeki stop lambası kontagi acinca 3 kere yanip sonuyo tabi bide sesli ikaz veriyor tabi bunla beraber benzin lambasida yaniyordu gittim benzin attim bu hatayi vermemeye basladi bugun yine benzin lambasi yandi yine ayni hatayi veriyo yani demek isteyecgim bu stop lambasi benzin lambasiyla bi alakasi varmi tesekurler... |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimki makyajlı 307. Mazot azalınca bip sesiyle birlikte göğüsteki ekranda yakıt seviyesi az yazar ingilizce ama stop ışığı yanmıyordu sanırım dikkat etmedim..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
usta42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arac lpg ile benzin lambasi ibre dusunce yaniyorsa kafana takma lpg li lerde yapiyor
|
|
![]() |
|
erkan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araçta 2002 model 307 xt premium stop lambası yakmıyor.. Benzin ısıgı yakar yol bilgisayarından uyarı verir stop lambasını yakmasında problem var bence
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |