|
206 / 206 SW Kullanım Kılavuzu |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2008 Saat 15:02 |
|||||
|
||||||
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
değerli paylaşım için teşekkürler...
|
||||||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||||||
Çervato
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
Değerli üstadım paylaşım için teşekkür ederim. Bir sorum olacak, alt menülere giriyorum ancak sağ yönde açılan geniş kutucukta kırmızı "X" sembollü boş bir kutucuk görüyorum. Acada .pdf (Acrobat Reader 'ın yeni bir sürümünü filan mı yüklemem gerekiyor? Yardımınıza şimdiden teşekkürler. Forumdaki diğer arkadaşların değerli vakitlerini almamak için cevabınızı ya da diğer arkadaşların cevabını özelime atmalarını istirham ediyorum.
|
||||||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
||||||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||
Gökhan abi, orada bir pdf dosyasının açılması gerekiyor. Bende reader 8 var sorun çıkmadı. En son sürümünü yükledikten sonra
İnternet explorer > Araçlar > internet seçenekleri >programlar > eklentileri yönet menüsünden Adobe plugin' lerinin doğru yüklendiğini ve etkin olduğunu ayrıca adobe reader > Documents > accessibilty setup assistant dan işaretli checkin yapılıp yapılmadığını kontrol edebilirmisin?
Düzenleyen hasimayaz - 19 Aralık 2008 Saat 22:01 |
||||||
Can Düzyatan
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||
Güzel bir paylaşım
Takıldığımız bir hususta kitapçığa bakmak yerine her an ulaşabileceğimiz bilgiler var..
Konuyu açan şahıs her ne kadar Guest olmuşsa da yine de teşekkürler
|
||||||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |