![]() |
|
Kaliper Tornalama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2015 Saat 21:54 |
Selamlar,
Ön düzenden gelen sesler için 2002 307 aracımı usta lifte kaldırıp kontrol etti. Sonuç olarak z-rot ların değişmesi ve kaliperlerin tornalanması gerektiğini söyledi. Kaliperleri elle sallayınca boşluk olduğu bariz belli, onlarda ses yapıyormuş. Kaliperlerin içinde burç mu ne varmış onlar tornalanacakmış galiba.. Böyle bir işlem duymamıştım hiç, bilen var mı ? z-rotların fiyatları çok değişken. 17 liradan 60 liraya kadar var. Marka konusunda tavsiyeniz olur mu ? Son olarak; aracım 113bin km de. Hazır aracı kaldırmışken yapmamı tavsiye ettiğiniz bişey var mı ?
|
|
![]() |
|
msertkol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Parçacı size orjinal olanı söyleyecektir, ya da rot balansçıdan öneri isteyebilirsiniz.
Benim de ses sorunum var ama ben tamamını yenileyip değiştirmeyi düşünüyorum.
|
|
307
2005 Model XR Otomatik 204500km - BRC Sıralı Sistem |
|
![]() |
|
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dün muayeneden tek seferde geçti araç. ön düzen de bi sıkıntı çıkartmadı muayenede. Gerçi ne kadar baktı bilemem ama sesler devam ediyor, özellikle sol önden gelen lokurtu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |