|
2011 508 1.6 hdi active |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
RahimAVCI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RahimAVCI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2015 Saat 13:09 |
RAHİM AVCI
KONYA MALİ MÜŞAVİR YAŞ 28 |
|
ayna
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Maşallah kazasız belasız kullanın inşallah. Bu araç konfor ses yalıtımı yönünden nasil? Birde kaç kuruş yakıyor?
|
|
RahimAVCI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RahimAVCI
|
ALLAH razı olsun sagolun teşekkürler
valla konfor ve ses yalıtımı olarak bence süper çok hoşuma gitti ilk fransız aracım çok ta ön yargılı duruyordum ama alınca değişti tüm fikirlerim özelliklede sorduğunuz yakıt konusu gerçektende çok süper :) 75 lt mazot alıyor şehir içi konya şartlarında göründüğü kadarıyla 1250 km yi rahat yapacak daha ilk depoyu boşaltmadım 500 filan yaptım ama inşaallah 1250 yi rahat çevirir gibi uzun yoldada 1500 e rahat sokulur bence |
|
RAHİM AVCI
|
blntctn
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah Kaza bela wermesin Konya trafiği derttir Allah korusun :)
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
RahimAVCI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RahimAVCI
|
bizim suçumuz saygı ve sevgi ile geliştirmek yerine kavga tohumları ekiyoruz yıllardır :)
|
|
RAHİM AVCI
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |