![]() |
|
307 Jant seçiminde yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2015 Saat 00:27 |
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2.si cok tatlıymıs arkadasım benım 307 de aynı renk kendıme düşündüm su an cok tatlıymıs
|
|
![]() |
|
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2. Foto mu?yani sol arkada ki mi?
|
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
bence çok cubuklu jantlarada bi bakın derim yıldız jantlar daha cok sedan arabaya yakısıo
17 inclik cubuklu jant enfes durabilir
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
arka lastık evet
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
fiyatları ne kadar bir bilginiz varmı acaba
|
|
![]() |
|
Bugün zaten biraz araştırma yaptım, beğendiğiniz jantin fiyati 200 TL. 16 dan daha büyük istemiyorum, çubuklu jantlari sevemedim bir turlu ayrıca onların temizliği oldukça zor ve ugrastirir gibi geliyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
nerede peki bu fiyat nerde gecerli cok sık duruyor 4 lü alımda bi indirim yaparlarmı
|
|
![]() |
|
Şaşmaz da, bugün aldım fiyatı. Ben jant lastik olarak alacağım. Michelin lastik ve jant toplamda 1650 TL.olacak fiyat. İstersen adresi veririm.
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
arka tekerdeki jant daha güzel duruyor.
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
Evet, benimde gönlüm onda😃
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
ama birkaç kol daha fazla olan jantlarda güzel. eğer öyle bir jant bulursanız tavsiye ederim.
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
adresi özelden atarmısın hocam tel de varsa ıyı olur
|
|
![]() |
|
Başka fikri olan?
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
On tekerdeki daha iyi ;)
Düzenleyen koray.turan - 08 Mart 2015 Saat 09:13 |
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
arka tekerdeki
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
Başka başka fikri olan?
|
|
![]() |
|
ErcanK. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
2. resimdeki arka tekerdeki jant çok şık. Bende yaza 307 im için bu linkteki gibi 16" jant+lastik takımı düşünüyorum. Metalik ya da siyah, rengine daha karar veremedim. Düzenleyen ErcanK. - 08 Mart 2015 Saat 15:01 |
|
![]() |
|
Arkadaslar fikirleriniz benim için önemli. Yorum yapın lütfen.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bence ön tekerde olan stromboli jant daha iyi duruyor ayrıca stromboli jantın hafif karartmalı olanından olsa çok daha hoş olurdu.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |