![]() |
|
206 modifiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2014 Saat 12:30 |
206 I'm 2002 model xt aldığımda üstünde bisey yoktu ekzoz ucunu lipi ve cam rüzgarlıklarını taktırdım , arabaya yay düşünmüyorum , 15 jant almayı düşünüyorum body kit olarak Marşpiyel ve arka tampon eki düşünüyorum , sizinde önerilerinizi bekliyorum , arka ön tampon ve kapı çitalarım siyah onları araç rengine boyayayım mı
![]() ![]() ![]() Jant olarak da bunu düşünüyorum , ![]() Düzenleyen monalos - 13 Aralık 2014 Saat 13:15 |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Far karartmayı folyo ile mi yapmalıyım yoksa farları söküp boyayla mı
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
hayırlı olsun farların içini sokersen daha iyi olur tokatın neresındesın
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Turhal dayım suan
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı Olsun.Güzel düşünceler var araç güzel maşallah.Cam filminin tonu çok güzel ancak cam rüzgarlıklarını hiç yakıştıramadım.Ayrıca 15 jantta yay kullanılmazsa kötü olur yani 14 jantın durduğu gibi durmaz baya leylektende öte gözükür araç.Sadece kapı kolları ve bagaj çıtası gövde rengine boyatılmalı bence onun dışında kalan yerler siyah plastik kalmalı ancak üstten vernik atılmalı plastıkler parlak durmalı.Stop olarak ise gümüş gri renkte kesinlikle 206+ stopları kullanılmalı diye düşünüyorum.Far karartma da üstten folyo çekerseniz iyi olmaz hem görünüş hemde ışıklandırmayı zayıflatıyor zaten üstten folyo çekmek far karartma değil.Farı söküp sprey boya ile tabana karartma uygulamanız lazım ama farlar buzlu cam bence direk şeffaf camlı hazır karartılmış bir far takımı alın.Tampon etek olarakta orjinalin dışına çıkılmasının taraftarı değilim yinede zevk sizin ama yan marşpiyel arka tampon ve ön tampon bunları orjinal RC vs GTI modellerinde kullanılan sizin tamponlarınızdan biraz daha keskin ve kaba hatlara sahip olan tamponlarla orjinal olarak değiştirebilirsiniz.Eğer tamponları genişletirsenizde bu şekilde kesinlikle yay ve geniş taban lastik kullanılmalı.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim , önerilerinizi değerlendireceğim
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
206 arka panzolotu var bende 4 oval yeri var kabartmalı lazımsa verebilirim benim 206 dan kalma
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ne verirsen ver:))
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Araca yay taksak nasıl olur 3,5 fk yay takmışlar güzel Durmuş bende yapsam mı acaba , Araça arada 5 kişi biniyor
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
3.5 cm yay da fazla anlamazsınız aracın düştüğünü 5cm yay kullanmak gerek ki basıldığı belli olsun 5cm yay ve 1 diş torsiyon düşürülürse ideal olur 1 diş torsiyon yaklaşık 4cm basıyor arkadan.Ama bu şekilde uygulanırsa sürtme yapabilir 5 kişide o yüzden torsiyon sertleştirmekte gerekebilir garanti olsun diye.Bence aracı basmak istiyorsanız 5cm yay 1diş torsiyon derim.
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Gümüş gri araçta ışıklandırma için size şöyle bir ip ucu vereyim kırmızı değilde pembe sisler.Farları şeffaf cam yaparsanız amerikan park(Turuncu).Ve kısa var olarakta çok düşük tonda parlak mavi renk kullanılırsa şahane oluyor deneyin bence.
|
|
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum parklarin herhalde ampulunu değiştirdin. Hoş olmuş. Ne kullandin acaba???
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Aracın cok duzgun duruyo bence fazla oynama. Bi jant bi spoyler yap. Sisler ve farları yapabilirsen zenon yap. Hafif bi far karartma. Çıtalar bence boyle daha guzel duruyor. Kaliper ve kampanaları kırmızıya boyarsın jant takınca ya da limon sarı cırt bi yeşil vb renge. Cam filmi gider.Tavana siyah folyo atabilirsin. sade ve kaliteli seyler yaparsan cok guzel durur.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
depo kapagının uzerındeki o kırmızıyı cıkart bence alakasız durmus
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Kapı çıtalarını, tamponda ki siyah kısımları felan sakın boyama. çek siyah film 17'' jant yürü. Orjinal candır.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler , sisleri beğenmedim çıkarttım bide pembeyi deneyeyim
Park lambaları aldığımda vardı ben yapmadım , ben orjinal sanıyordum o ampulleri , bide Amerikan park vardı ama modüle yapmayıp taş dirençle yaptıkları için sinyaller gözükmüyordu, söktüm şimdi modül alacağım. Depo kapağında benzin yazıyor :) , bazı pompacılar dizel takıyorda ):) ama şimdi tek bi yerden alıyorum benzini o Yüzden Yazıyı sökerim. Film ve spoiler Aklımda , sade Olmasını bende seviyorum, bi jant Atıcam arabayı yay atsam mı diye çok düşünüyorum teşekkürler |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Peugeot amplemini nasi kirmizi kaplaniyor bende yapmak istiyorum onve arkaya :/
|
|
![]() |
|
Modifiye parçaları satan tuningciye git , kırmızı film al sonra kapla ben 5 liralık aldım hem sisleri kapladım hem amblemleri daha da var film 2-3 liralık senin işini Fazlasıyla görür
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |