![]() |
|
sizce nasıl yapmıştır??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2014 Saat 22:19 |
bu led tasarımını nasıl yapılmıştır yada yapan üye varmıdır bende yapıcam ama bulamadım |
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gayet basit ızgaraları sök mavi led leri parklara bağla okeydir
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğraf hilesi aldanmayın o kadar parlak durmasına. Normal karşılıklı 2 led koysanız karanlıkta foto çekseniz bu şekidle parlar.
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
o ızgaraları sökmek ve kabloları içerden dolaştırmak mesele işte , elektrik baglantısı en kolayı
|
|
|
|
![]() |
|
http://dacia.forums1.net/t93-kalorifer-cikislarina-led-yapilmasi buldum adam anlatmış aslında kalorifer kapagı ile ışık yönü ayarlanır tam kapatsak daire şeklinde bir ışık yansır aynı angel far gibi güzel görüntü olur
|
|
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Nasıl yapılacağını bilmem ama çok basitleştirir aracı birde bunun göz yorması var. Yinede karar sizin.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
ızgaraları aşagıya doğru bakıttıgımızda ışıkta aşagıya dogru yansır aynı havayı yönlendirir gibi yani gözü yormaz heralde
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bence çok anlamsız uygulamalar bilgisayarda fanları ışıklandırmak tamamda arabada amaç ne ?
Opel lerdeki ambiyans ışıkları çok hoş mesela çok sade ve kibar duruyor o tarz uygulamalr yapılabilir. |
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Tofaşta bunu ayak kısımlarına kırmızı ve mavi ışıklarla çok yapıyorlar :) Zevkler tabi ki tartışılmaz ama bana göre gereksiz. Aslında gereksiz olmasından da ziyade pek hoş değil :) Hatta bu fotoyu görünce tofaşların ayak kısmına yapılan ışıklandırma bile daha güzel sanki :) Konuyu açan arkadaşımız yanlış anlamasın, zevk meselesi :)
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
tabiki sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz ben sadece sordum nasıl olur die zaten ledleri koyucagım havalandırma yerlerini açamadım :) :)
|
|
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Çok çirkin olmuş..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |