![]() |
|
02/07/2014 BURSA ORGANİZASYON FOTOĞRAFLARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2014 Saat 23:24 |
Arkadaşlar, buluşmamız gerçekleşti ve çok güzel bi muhabbet, tanışma ortamı oldu. Fotoğrafları paylaşıyorum. İnşaallah bir dahakine daha kalabalık olmamız dileğiyle :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen eksper_emre16 - 03 Temmuz 2014 Saat 00:41 |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emre zaten 6. aydayız 03:07:2014 yap bence
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Benimde kafam karisti zaten 6da dedilmiyiz dedim :))))
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
ramazan abi tarihi değiştirttiğine göre gidiyon heralde :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bana belli mi olur recep bir bakmışın hooop ordayım
![]() |
|
|
![]() |
|
![]()
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
tarih düzenlendi :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
ne yani madalyamı takalım ala ala işinne moderatör :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar çok çok özür dilerim, akşamları da mesai yaptığım için kafam bulandı artık hakkınızı helal edin :) Burak sağolasın dostum düzenleme için..
Evet arkadaşlar talepleri ve takdirleri sizlere bırakıyorum, katılımlarınızı bekliyorum inşaallah :) |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
16v8554 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Tamam madem bende geliyorum. Benide listeye ekleyin. Görüşmek üzere. :)
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Sunu 2 si yapin bende geliyim :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Farketmez 2 si olsun, yeter ki ortak bir noktada anlaşalım :)
Evet güncel, katılım başka yok mu arkadaşlar? |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Bende varım yanlız senin işi organize etmen lazım emre birkaçgün önceden tarih ve mekan netleşirse iyi olur telefonumuda özelden yazıyorum sana.
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
Emre hanginiz bende yazim telimi :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Tamam Cem Abi, özelden aldım numaranı :) |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
O halde bilgileri ve mekanı söylüyorum arkadaşlar. Katılacak
arkadaşlarım için mekan bilgilerini ve resimlerini paylaşıyorum ve
bekliyorum :)
TARİH : 02/07/2014 YER : BURSA DAĞ YOLU ÜZERİ KILIÇASLAN ÇAY BAHÇESİ SAAT : İFTARDAN SONRA ( Yemekler yendikten sonra hemen yola çıkalım :) ) ![]() ![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Manzara güzelmiş Emre.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |