|
206 hdi icin lastik ve jant lazim arkadaslar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
Designbyonurkaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Designbyonurkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2014 Saat 11:06 |
||
Arkadaslar 2005 206 1.4 hdi icin jant lastik yada tek jant ta olabilir
|
|||
okaNStarss
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
||
bende düşünüyorum ama arkadaşı bekliyorum mevcut jantım bu 15"
arkadaşım jantlara su dan transfer işlemi için makina sipariş verdi onu bekliyorum :D ama banada lazım lastik |
|||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|||
Designbyonurkaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Designbyonurkaya
|
||
Bu islem aslinda iyi ama ne kadar saglikli bililmek lazim ve kesin bi jant parasi isterler
|
|||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
||
bu kaplamayı bedava yapsalar yaptırmam one öle ya kamuflaj :D en iyisi boya tabancası gun metal
|
|||
okaNStarss
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
||
sen hiç canlısını gördün mü kaplamanın arkadaşım üstüne bide cila boya atıyosun offfff offff ayna mubarekkkk 4 gözle bekliyorum :D
|
|||
Kum Gri |
|||
okaNStarss
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
||
arkadaşım oldugundan test için kendi jantlarımı yaptırcam :DD
|
|||
Kum Gri |
|||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
||
karbon olanı gördüm burda yapıyolar zaten..
|
|||
okaNStarss
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
||
Karbondan cok güzel oluyo içine fosforlu olan partikül kondugunda gece süper oluyo cam cam :D |
|||
Kum Gri |
|||
rodex
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
jant lastik mevcut 14'' xt orjinal jant üzerine mıchelin %80 durumda ilgilenirsen 05330300130 resimleri yollayabilirim..çizik deforme kesinlikle yoktur daha iyisini bulabilecegini zannetmiyorum cook temiz
|
|||
1.4 hdi xt 8 airbag-sunroof-far,yağmur sensörü-desi pro ultrasonik 4 gözlü araç güvenlik sistemi ve daha nelerrrrr neler
|
|||
firattemur_08
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2014 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı firattemur_08
|
||
resimlerini burdan paylaşırmısın. ayrıca bedeli nedir ne istiyorsun söylermisin.
|
|||
firattemur_08@hotmail.com
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |