|
207 RC 206 RC JANT LASTİK ARIYORUM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
leventturksoy
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 Saat 14:55 |
selam arkadaslar elime bir miktar para gecti benim su yaslanmıs 207 me s0n yıllarını yasarken celik jant almaya karar verdim 207rc 206 rc jatnt latik arıyorum elinde olan veya biryerde goren arkadaslar yardımızı bekliyorum.
|
|
leventturksoy
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
|
tesekkurler kardesim evet harbiden zor jant buldugumda para yoktu simdi para var jant yok:)
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben sahibindede 207 rc jantı görüyorum replika ama hemde baya inç olarak çeşitleride var.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinal rc ve cc jantı yüksek fiyatlara el değiştiriyor.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
leventturksoy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
|
arkadaslar ebayda goruyorum cok uyguna cıkma jant lastik satılıyor siparis versem turkiye prasudur nedir bilen varmı? kargo ne tutar herhan gibi vergi isterlermi bilgim yok bir arkadasım ebay turkiyeye kargo yollamıyormus diye duydum problem cıkıyormus bizim gumrukte sosyalit bir ulke degil de kominizim ulkesi gibiyiz yurt dısından bisey getittirmeye kalksak vay halimize
ornek:http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-207-Alloy-Wheel-17-Hockenheim-/291128528943?pt=UK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Trims_Car_Rims_ET&hash=item43c89cd02f listeki 207 rc jantını 10 siterlinden ihalene acmıslar yani 30 tl den Düzenleyen leventturksoy - 25 Nisan 2014 Saat 14:50 |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Verdığınız örnektekı jant tane olarak satışta sanırım ve darbe almış açıkça tornaya gırmesı lazım duzelmesıde bır umut fıyatı bu yuzden uygun sanırım ebaydakı alışverışlerde gumruk sorunu çıkardıklarını hıç duymadım daha önce ama bılenler daha net konsurlar.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
leventturksoy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
|
arkadaslar hepinize tesekkurler lincancabur jant lastik aldım konu kilitlenebilir
|
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
aynen lincancabur en sevdiklerimden ama 308e cok yakısıyor 207de nasıl duracak merak ettim resim bekliyorum bende :)
|
|
i my quick !
|
|
BG307
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
207'ye 18'' jantı nasıl takacaksınız merak ettim?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |