![]() |
|
Doğru spor yay hangisi olur ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2014 Saat 16:51 |
||
Herkese merhaba 206 xs sahibiyim aracımın üzerinde şuan orjinal yayları var, lastik ölçüsü ise 195*55*15 cc jantı mevcut lastik hizasına kadar basmak istiyorum kaç cm yay kullanmalıyım o hizada sizce sürtme yaparmı bilgisi olan arkadaşlara şimdiden ilgileri için teşekkür ederim..
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
3,5 cm Eibach
|
|||
![]() |
|||
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben bu yay işlerinden hiç anlamıyorum 5 cm yay daha çok basmıyormu acaba ?
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
3.5 YAY HİÇ DÜŞÜRMEZ PARA ZİYANLIĞI OLUR ..
5 LİK İDEAL...
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
||
+1
|
|||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
||
Eibach yaylara baktığımda fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor 230 olanda var 350-400 civarında olanda önerebileceğiniz 5cm eibach yayı nerden temin edebilirim
|
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||
netten kesinlikle almayın. gözünüzle görün eibach kutusunu yayın üstündeki yazıyı falan öyle alın. 200-250 tl fiyatlar normaldir. kesinlikle 5 cm yay lazım. bugün 16 airene (5 kol 307 jant) taktım. 5lik bile içime sinmedi basasım var :)
|
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
lastige kadar düsücek diyorsan 5cm alacaksın, arkadaslar soylemis zaten.
|
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
eibach yay gerek çevremde gerek sanal ortamda memnun olmayan yok gerçektende başarılı bır marka yay konusunda bıraz para verırsınız ama rahatla kullanırsınız diğer arkadaşlarında dedığı gıbı 3.5 cm yay basmaz fazla gerçi bu yayın modelıne gore bıle değişkenlık gosterıyor ancak eğer aracı basmaksa amacınız 5 cm kullanın derim bence.
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
preadator06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
||
beyler kısa öz bişey sorucam lütfen cvp verin....
aracım peugeot 106 1.4 xr 4 kapı... lastik ölçülerim:185-65-14... spor yay takıp alçaltmak istiyorum... bu araca ne yapabilirim ilan numarasından aracımı görebilirsniz.... teşekür ederim...
|
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||
ateş almaya gelmiş gibi bişi oldu bu da :) önce kendinizi tanıtırsanız http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=uyelerimizi-taniyalim
sorunuza gelince spor yay takıp alçatabilirsiniz . Siz zaten cevaplamışsınız .
|
|||
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
preadator06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
||
tşkler usta ama şimdi benim aracın arkalar kampana değil disk yani nasıl olcak 4 yaymı alcam yoksa 2 mi onu cözemedim birtürlü... :) birde 5 cm mi alayım 3 mü bilemedim aracta nadiren 4 kişi oluyor çogu zaman ben veya 1 kişi daha...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||
106larda da 206lar gibi önler yay arkalar torsiyon. yani iki yay alıncak arkası torsiyonda bir veya iki diş düşcek. zaten 106 spor yay diye aratırsanız 2 helozon vardır takımda. bildiğim kadarıyla 206 ve 306 helozonları da oluyor yani hepsi aynı. 5lik almak mantıklı çünkü 3,5 düşürmüyo hele de 1,4 araba çok zor. Bu arada ankara organizasyonlarına da bekleriz :)
|
|||
|||
![]() |
|||
||
kendi aracımda 16'' jant ve 3,5 eibach yay var gayet memnum.buda resimleri :) |
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler payaşım için, 3,5 cm bu iş için yeterlidir, 5 cm araca küllen zarar.
|
|||
![]() |
|||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
||
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
||
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ SANA GAYET GÜZEL GELMİŞ AMA BANA GÖRE NERDEN BAKSAN LASTİKLE JANT ARASI 4 CM BOŞLUK KALMIŞ... GÜLE GÜLE KULLAN ...
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
||
![]() BEN 5 LİK TAKTIĞIM HALDE BANA DÜŞMEMİŞ GİBİ GELİYOR Kİ LASTİKLE ÇAMURLUK ARASI 1 PARMAK ANCA VAR .. BEN AŞTIM KENDİMİ 106 YA GÖRE UYGUN COİL BULSAM ONU TAKICAM AMA MALESEF FİYATLAR UÇMUŞ EN SON ÇARE 7 LİK YAY TAKIP SÜRÜNDÜRCEM ÜSTÜNE BİRDE 13 '' TENEKELERİDE ÖNLERE TAKTIM MI BAKALIM YAZA NASIL OLUCAK...
|
|||
SHQIPTAR
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
maaşallah ![]() |
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |