![]() |
|
Park Sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aksoy06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2014 Saat 15:10 |
Arkadaşlar herkese merhaba. Peugeout 307 1.6 XT 5P 2002 model arabama park sensörü takacağım ölçüler konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
|
|
![]() |
|
alperuzuntas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperuzuntas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ölçü derken?
Şahsen bende taktırmayı düşüyorum, ama 8 sensörlü (4ön4arka) birşeyler bakmayı düşünüyorum. gittigidiyor da turkce konusan 8sensörlü 99 tl ye var.. Anlayan bir arkadaş varsa bi yönlendirsin bizi.. ![]() |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ölçüye gerek yok ben göz kararı taktım :D metre bile kullanmadan sorunsuz çalışıyor her türlü engelde test ettik :D 30 liraya aldım gittigidiyordan kendim taktım
|
|
![]() |
|
aksoy06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Hocam bende A101 den aldım 20tl ye :-) 3 marea 1 boraya taktım ama bizde plaka olayı var ondan, internetten baktım biraz standardı yok kimi plaka yanı kimi plaka üstü
|
|
![]() |
|
Hocam bence öne gerek yok 30~40 dan fazla verme arkaya 4 tane yetiyor arkadaşın mareasına taktım hepsiburadadan aldı eşi için, kabloları kodlamamışlar ama deneyerek buldum ses duğmeside var üzerinde kapat kafan sişmesin 40 tlye aldı.ama karar senin
|
|
![]() |
|
Vay arkadaş nerde kaldı peugeot dayanışması? :-\ Kimseden ses yok, Allah tan sahibinden.com var girdim orda aynı model 307 olan ve park sensörü olan arkadaşlara yazdım yardımcı oldu bir kaç kişi....
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Ölçüden kasıt ne tam olarak. 4tane eşit aralıklarla takın gitsin. Aklıma gelirse benim tamponu çekeyim.. Başka bir arkadaşa daha yazmıştım; sensörün ekranını aynanın üstüne koydu usta. Hem aynadan arkayı görüyorum hem de göz ucuyla mesafeyi okuyorum. İyi oluyor, tavsiye ederim..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Güzel mantık dikiz aynasına takmak kablo yeterse ben deneyim teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
rica ederim.. hem de el altında olmadığı için takılıp yerinden falan da çıkmıyor. güzel oldu..
|
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Kabloyu nerden aldı hocam, sol kapı çıtasına,çıkıp camın üst bölümü ordan da ayna mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Öyleydi galiba ya bayağı oldu. Kapıdan gelip direkten çıkıp camın ortasına oradan aynaya..
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |