![]() |
|
307 1,6 comport sw |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2014 Saat 09:41 |
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım birsey sormak istiyorum dun araştırmam sonuçu aracımın triptonik 4 ileri oldugunu ögrendim bu bana uzun yolda sıkıntı yaratırmı benzin sarfiyatını artırırmı ben çok hızlı giden biri değilim 120-130 uzun yolda maksimun genelde 100 geçmem aracı kullanlar bilgi akışı saglarsa sevinirim. birde benzin sarfiyatı nasıl lpg siz arac. lpg takmayı düşünmüyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba;
4 vites olan araçlar yüksek devirde vites attığı için şehir içi kullanımda daha fazla yakarlar fakat uzun yolda Ör: 100-110 km hızla giderken 4 .cü viteste 2200-2500 devirde sabit gittiğiniz sürece aracınız az yakıcaktır.
|
|
![]() |
|
paraglider ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2013 Konum: tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı paraglider
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 1.6 xt otm. aracım 3000 devirde 110 km/h hıza ulaşıyor. Yakıt son günlerde hesaplamadım ancak şehir dışı 28 kuruş yakıyor. Evet 5 vites olsaydı bu değer düşerdi.
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
benim kisi ustad 2006 model bakalım bundan önce sierra vardı 2000 motor oda lpg sizdi çok sevmiyorum motora çok zarar veriyor diye bu rakamlar çok iyi ben 500-600 yakıyordu benim arac
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
hoşgeldin..
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
tşk ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |