|
406 ECU |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
alp-han
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2014 Saat 20:03 |
|
Merhabalar 406 ecu suna bağlanmak için hangi program gerekiyor? birde ELM327 siparişi verdim yeterli olurmu?
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ne yapmak istediginize bagli. ELM327 ile yapabilecekleriniz biraz sinirli.
|
||
alp-han
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
anlık verileri alsam yol bilgisayarı gibi birde arızaları görsem yeterli benim için yalnız incelediğim kadarıyla 98 406 ya olmuyor diyorlar ne derece doğru bilmiyorum
|
||
chakra
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
anladığım kadarı ile bluethoot cihazı sipariş ettiniz bende kullanıyorum eski aracım için almıştım 98 astra f kasa o araçta çalışmamıştım şu an 2005 model 206 kullanıyorum çalışıyor
kullandığım program android te torque adında bi program bedava ve ücretli versiyonu var 10 tl gibi bi fiyatı vardı telefon yada tablet üzerinden aracınızdaki arıza kodlarını görüp silebiliyorsunuz ve anlık olarak tüketim gibi aracınızın desteklediği özellikleri de gösteriyor hız olsun devir olsun basınç tork beygir gibi tavsiye ederim
|
||
alp-han
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
bluetooth gecikme demektir. Bluetooth verisyon farketmeksizin bağlantı olanakları hep gecikmelidir. Bu yüzden data transferiniz mili saniye bazında hissedilir derecede fark edecek.
Opellerdeki protokol farklıdır. Hiç bir cihaz desteklemez. Kendi uyduruk OPCOM u 15dolar :D 90 araçta çalışacağına ihtimal vermiyorum açıkçası. 2003 206da fln çalışmadı 2001 106da çalışmadı. Ben 2011 206+ , 2004 fiesta, 2013 auriste çalıştırıyorum sıkıntı yok. Ufak tefek bir kaç değer okunuyor diğer bir çok şey kendi hesaplaması ile yapılan sonuçlar doğru olmuyor. Turbo basıncını motoru aynı olan fiesta ve 206 da apayrı gösteriyordu :D |
||
alp-han
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
chakra
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
az birşey ingilizceniz varsa bahsettiğim program için aşağıdaki siteden bakabilirsin forumda illaki vardır konusu ben bakacaktım şimdi ama internetim felç öğrenci evi kota dolu giremedim bir türlü :)
http://torque-bhp.com/
|
||
alp-han
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kardeş ben açamadım siteyi
|
||
chakra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
internetin günahını aldım demek büyük ihtimal sitede birşey vardır bendede açılmıyor |
||
alp-han
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben bu kişiden sipariş verdim az çokda olsa burdan bilgi edindim
http://www.elm327tr.com/ |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mail adresinizi verin ücretsiz tüm sürümünü atayım
|
||
chakra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cihazlar zaten aynı hepsi çin malı bendeki bu sitedekilerin biraz daha küçüğü süper mini ben direkt çinden sipariş etmiştim iade şansım yoktu sen bi dene iade şansın varsa uymaz ise iade edersin
|
||
chakra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
torque nin mi ? ben ücretli sürümü almadan önce denedim ama gecikmeler oluyor biraz
|
||
alp-han
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gecikme bluetooth dan kaynaklı. Full sürüm kullandım son verisyon bir ara ama aynı deişen bişi yok. Yeni sürümlerde full olanları indirdiğinizde bir süre sonra ödeme istiyor aksi halde kapanıyor. O yüzden biraz eski versiyon kullanıyorum. Add-on ları mevcut zaten güncelleme pek işime yaramıyor. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |