Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SES SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİK ÖNERİLERİNİZ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

SES SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİK ÖNERİLERİNİZ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efesbright Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SES SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİK ÖNERİLERİNİZ
    Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 Saat 14:01
arkadaşlar merhabalar

geçen hafta pazar günü ümraniyede bi ses sistemi yapan dükkana gittim,

ses sisteminden şikayetçi olduğumu söyledim güzel ses alamıyorum dedim, sonuç olarak roadstar mid takımı ve audiomax gibi ucuz bir amfi takılıydı araçta.. roadstar hoparlörün teki patlamış zaten neden patladığını anlayamadık. 

her neyse ki ben değişiklik yapmaya karar vermiştim. sizinde görüşlerinizi almak istiyorum 

amfi olarak arkadaşlardan aldığım eski ama güzel bir amfi aldım. markası cadence ama tam olarak özelliklerini bilmiyorum ama dükkan sahibinin söylediğine bakıcak olursak infinity 90rms değerli bir compenantı ve 300rms woofer'ı rahat kaldırır iyi bir amfi dedi. 

şimdi yapıcağım değişiklikler şöyledir. 

cadence amfiyi taktık. ön kapılara infinity 90rms değerlere sahip bi compenant takacağız model olarak tam bilmiyorum fakat 290tl fiyat verdi. bass'ı da cadence amfiye bağladık ve artık audıomax'ın verdiği o gürültülü boğuk sesten ziyade daha tok bir ses alıyorum 32cm kicker bass'ımdan. 

cadence amfiye bu ikisi takılı olarak kalıcak.

eski amfiye ise audiomax'e arka kapılarda hertz hoparlör takılıydı onları bağlamayı düşünüyor. 2 amfi olursa en azından cadence daha güzel ses verecektir vs. gibi şeyler söyledi. 

birde aracımda kenwood ddx3280  double din var. eğer subwoofer çıkısı varsa teyipte o çıkıştan direk subwoofer'a kablo çekeriz. bu şekilde subwoofer'da %20 daha çok iyileşme olur dedi. bu muhabbeti pek anlamadım ama sizin bilginiz varmıdır böyle birşeyden? 

eski ses sisteminde bass'ı ve hoparlör için teyipten tek kablo çekip amfi'ye geldiğinde çatal yapmışlar. bu arkadaş öyle yapmayız hoparlör ve bass kablosunu ayrı alırız teyipten dedi. böyle birşey yapınca performans artarmı ?

birde size mid takımı olarak ne önerirsiniz diye soracağım. dükkan sahibi jbl alma infinity al çok memnun olcaksın gibi önerilerde bulundu sizede sorayım dedim?

birde iki amfi olduğunda kapasitör'e ihtiyacım olurmu? 200tl gibi fiyat verdi dükkan sahibi gerek varmı onun için 200 tl değer mi? bu şekilde aracın kaldırır fakat akünün ömrünü azaltma boşyere dedi. kapasitör al en azından ses sistemin daha iyi olur aküye zarar'da vermezsin dedi. sizce 200 tl değermi kapasitör için?
Yukarı Dön
EmSul Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EmSul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 Saat 14:56
iinfinity reference serisi sanırım size önerilen mid takımları ama o paraya değecek bir mid takımı değiller zaten en düşük serisi ve giriş seviyesi bi ürün gereksiz pahalı onun yerine Hertz esk serisi veya Jbl power serisi mid takımı alırsanız ancak bi nebze kaliteli ses olur .. Kapasitör akü için sağlıklı ancak çok fahiş fiyat vermiş benim kullanmadığım kapasitörüm var mesela 50 liraya vericem sıfırlarıda 80-100 lira..Ama 2 anfi olursa 2. anfinin bass anfisi yani mono olması anlamlı olur eski anfinizi o cadence birlikte boşuna bağlamayın hiç bir etkisi olmaz gereksiz bi kalabalık olur
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v"
"1998 Ford Mondeo 2.0 glx"
"2005 Peugeot Partner 2.0hdi"
"2004 Peugeot 307 1.6 bva"
Yukarı Dön
yawruaslan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 Saat 15:37
Orjinalini yazan: EmSul EmSul Yazdı:

iinfinity reference serisi sanırım size önerilen mid takımları ama o paraya değecek bir mid takımı değiller zaten en düşük serisi ve giriş seviyesi bi ürün gereksiz pahalı onun yerine Hertz esk serisi veya Jbl power serisi mid takımı alırsanız ancak bi nebze kaliteli ses olur .. Kapasitör akü için sağlıklı ancak çok fahiş fiyat vermiş benim kullanmadığım kapasitörüm var mesela 50 liraya vericem sıfırlarıda 80-100 lira..Ama 2 anfi olursa 2. anfinin bass anfisi yani mono olması anlamlı olur eski anfinizi o cadence birlikte boşuna bağlamayın hiç bir etkisi olmaz gereksiz bi kalabalık olur

bende tesisat koyacagım hertz bass ve hertz mid düşünüyorum ancak hertz esk 165 sanırsam 16cm bunun 13 lüğü filande cok para 400 küsür lira fiyat veriyorlar biraz tuzlu gibi 350 bass olsa birde stereo amfi almam gerek mono amfım var jameson usa 604 ... stereo amfi onerirmisiniz bana cok pahalı olmayacak 1 takım mid ve 2 adet efsane seri pioneer 6985 baglayabilecegim
i my quick !
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 Saat 16:13
Orjinalini yazan: EmSul EmSul Yazdı:

yalnız suan mono amfi alacak durumum yok. onu söyledim ben dükkan sahibine o yüzden hepsini tek amfiye yükleyeceğimize 2 sini takarız biraz etkisi olur en azından dedi. ben bu yüzden sorma gereği duydum mono amfiyi biliyorum aslında. dediğinize bakacak olursak infinity tavsiye etmiyorsunuz ama çevremde bir kaç kişi daha infinity iyi demişti bana.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 00:12
Bugun ses sistemi yapan dukkanlara gittim aksam ustu adamlar 130 tl olan cadence mid takimina 300 tl diyip kandirmaya calisiyorlar. Biride 1 faradlik kapasitor e 200tl diyor. Nasil ticaret bu anlamiyorum. Mediamarkt a gittim sonra hertz esk 165 begendim 100w rms degerine sahip 269tl onlari alicam. Birde kapasitor alicam 1 farad. Sonra on ve subwoofer i cadence'e arka hertz dsk olanlari eskisinden kalan audiomax amfiye takicam. Bu sekilde performans alirmiyim? Yokksa diger planim mono amfi alip bassi monoya on ve arkalari candece mi takayim? Aklimda bu iki plan var hangisi daha saglikli olur? Cadence on ve arkalari kaldirirmi acaba?
Yukarı Dön
s.seckin Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı s.seckin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 00:23
arkadaşlar o ne öle ya mid takımı 400 tl olurmu .s uygun fiyatları çok güzel jbl ler var tavsiye ederim :) cadencede yeni yeni çıkmaya başladı amerikan malı güzel diolar ama bence jbl mid takımı daha iyi :)
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 03:02
Orjinalini yazan: s.seckin s.seckin Yazdı:

arkadaşlar o ne öle ya mid takımı 400 tl olurmu .s uygun fiyatları çok güzel jbl ler var tavsiye ederim :) cadencede yeni yeni çıkmaya başladı amerikan malı güzel diolar ama bence jbl mid takımı daha iyi :)

Cadence yi tavsiye ederm. sağlam marka...
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 09:05
Orjinalini yazan: efesbright efesbright Yazdı:

Bugun ses sistemi yapan dukkanlara gittim aksam ustu adamlar 130 tl olan cadence mid takimina 300 tl diyip kandirmaya calisiyorlar. Biride 1 faradlik kapasitor e 200tl diyor. Nasil ticaret bu anlamiyorum. Mediamarkt a gittim sonra hertz esk 165 begendim 100w rms degerine sahip 269tl onlari alicam. Birde kapasitor alicam 1 farad. Sonra on ve subwoofer i cadence'e arka hertz dsk olanlari eskisinden kalan audiomax amfiye takicam. Bu sekilde performans alirmiyim? Yokksa diger planim mono amfi alip bassi monoya on ve arkalari candece mi takayim? Aklimda bu iki plan var hangisi daha saglikli olur? Cadence on ve arkalari kaldirirmi acaba?

esk165 kesinlikle o paraya deger gücün varsa al kaçırma derim sana bende esk 165 düşünüyorum ama 165 16cm olması gerek benim önler 13 cm ve 269 tl degil 300 yada 400 küsür liraydı indirimmi olmus bilmiyorum ben baktıgımde 400 küsürdü heralde acaba sizin söylediginiz  baska bir serisimi

Orjinalini yazan: kivanc kivanc Yazdı:

Orjinalini yazan: s.seckin s.seckin Yazdı:

Cadence yi tavsiye ederm. sağlam marka...

jbl kullandım memnun kalmadım kesinlikle hertz esk 165 hertz bence bu işi iyi yapıyor bassları filan jblden güzel fiyat ve performansı güzel esk165 serisini dinleme fırsatı buldunuzmu bilmiyorum ama mediamrktlara gidin orada dinleyerek karar verin cıkan sesin kalitesini vurdugu güzel tondaki bassları ve verdigi tizleri görünce hakvericeksiniz başka midlerle karşılaştırabilirsiniz orada deneme şansınız oldugundan 

Düzenleyen yawruaslan - 19 Şubat 2014 Saat 09:10
i my quick !
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 13:20
arkadaşlar hertz esk serisi 360tl' di bana özel indirimle 260'a fiyata geliyor.  

karar verdiğim sistemi açıklamak istiyorum şimdi size tek karar veremediğim konu sterio amfi arkadaşlar. 

ön ve arkalara 2 takım hertz esk165 alacağım.
1 adet kenwood 300w mono amfi alacağım. peak 600w. 
1 adette 1 farad kapasitör alacağım.. 

şimdi bass'ı mono amfiye bağlayacağım ve teypte bulunan subwoofer çıkışından ayrı çıkış alacağım. 

ön ve arkaları bende'ki cadence amfi beslermi bilmiyorum özelliklerini bilsem hiç düşünmicem ama. hertz esk 165 leri besleyecek bir amfi biliyormusunuz? fiyatı çok uçuk olmayan ? minimum 4x90w rms değerine sahip olan yada bu http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=1703 amfiyi önerdi mediamarkt daki arkadaş bu kaldırırmı ?
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 13:32
Orjinalini yazan: efesbright efesbright Yazdı:

arkadaşlar hertz esk serisi 360tl' di bana özel indirimle 260'a fiyata geliyor.  

karar verdiğim sistemi açıklamak istiyorum şimdi size tek karar veremediğim konu sterio amfi arkadaşlar. 

ön ve arkalara 2 takım hertz esk165 alacağım.
1 adet kenwood 300w mono amfi alacağım. peak 600w. 
1 adette 1 farad kapasitör alacağım.. 

şimdi bass'ı mono amfiye bağlayacağım ve teypte bulunan subwoofer çıkışından ayrı çıkış alacağım. 

ön ve arkaları bende'ki cadence amfi beslermi bilmiyorum özelliklerini bilsem hiç düşünmicem ama. hertz esk 165 leri besleyecek bir amfi biliyormusunuz? fiyatı çok uçuk olmayan ? minimum 4x90w rms değerine sahip olan yada bu http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=1703 amfiyi önerdi mediamarkt daki arkadaş bu kaldırırmı ?

ben işten pek anlamam ama bass neydi merak ettim ? stereo amfi bende araştırıyorum takipteyim konuyu bu arada 0 ı varmıdır bilmem ama jbl gto 75.4 amfiyi herkes tavsiye ediyor 
i my quick !
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 13:36
bu arada amfiyi internetten araştırıp buldum bu nasıl bir amfidir. ?

2.si cadence FXA500 : 

100 x 4 Stereo + 300 x 1 Mono 

4 CHANNel STEREO + 1 CHANNEL MONO POWER AMPLIFIER 

4 ohm RMS Power: 4 x 100 Watts 

2 ohm RMS Power: 4 x 150 Watts 

4 Ohm Mono RMS Power: 1 x 300 Watts 

2 Ohm Mono RMS Power: 1 x 400 Watts 

Frequency Response: 20Hz - 30KHz 

S/N Ratio: >100 db 

Damping Factor: >200 @ 100Hz 

Minimum THD: <0.05% 

Fully Adustable Crossover 

Bass Boost Equalization 

High Level OEM Input 

Lucite Encapulated Terminals 

Dashboard Bass Remote Control 

Dimensions: 18" x 11" x 2.75" 
Yukarı Dön
barishrocker Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı barishrocker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 20:58
Amfi eğer buysa 5kanallı olduğu için ayrıca mono almaya gerek yok. Bunlara ön mid, arka coax ve sub beslenir. Esk mid takımı iyidir. Alpine spg17c de düşünülebilir..
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar)
Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı barishrocker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 20:58
Cap çok gerekli değil eğer akü iyiyse..
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 Saat 09:30
peki arkadaşlar 2 adet hertz esk 165 almaya karar verdim. amfi doğrudur aldığım bilgilere göre 500$ civarı fiyatı varmış.  arka kapılara neden coax dediniz ? ben eski ses sistemini yaptırırken midler için kapı döşeme delik açılmasına izin vermiştim.  mid takımı coax'dan iyi değilmidir ? 

birde emin olamadığım bir konu bilen arkadaş varsa çok önemli 207 aracım 2008 model hoparlör 16cm midir? ön ve arkaların ölçüsü aynımıdır ? 16cm alsam ön ve arkalara problem olurmu ?
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı barishrocker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 Saat 10:11
Mid takımı daha iyidir ama sanki arkaya coax alacağım diye okudum yukarıda.. 206larda önler 16, arkalar 13cm oluyor. Dıştan bakıp ölçülebilir tahmini..
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı barishrocker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 Saat 10:13
Eğer arkalar 13cm ise hertz esk130 alırsınız. Teyp ne var?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 Saat 14:38
kenwood ddx4038 btm  

double din dokunmatik ekran var teyip olarak acaba bu teybin sub çıkısı varmıdır siz bilirmisiniz ? yok coax olacak mı diye sormuş olabilirim yukarıda mid takmak istiyorum arkalarada.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 Saat 15:15
şimdi internet üzerinden kontrol ettiğim zaman yapacağım sistem tamamen bir bütünlük sağlıyor gibi gözüküyor. 

cadence amfi gösterdiğim gibi 
4 ohm stereo  4x100 watt diyor.
4 ohm mono    1x300 watt diyor.

alacağım 2 kompenant takım ise 
hert esk 165 ve bunun değeri ise 
4 ohm  100 watt 

subwoofer ise 4 ohm 300 watt 

bu şekilde başka herhangi bir şeye ihtiyacım olacağını düşünmüyorum sanırım ve değerler tam olarak eşit gözüküyor. tam uyuyor gibi sanki herşeyiyle. 

teyp'den sorun çıkacağını sanmıyorum ama. onunda değerlerini yazayım.

• Dahili bluetooth
  • 6.1" Geniş VGA Dokunmatik Led Ekran
  • USB (Video Oynatabilme)
  • 1 AV out, 1 AV in (Ön)
  • Geri Kamera Desteği
  • 50Wx4 Mosfet
  • System Q EX
  • System E's+
  • 2 Preout (4V)
  • 24 Bit DAC
  • AAC, WMA, MP3, WAV
  • MPEG 1/2, JPEG, DVD±R/RW, DIVX
  • Dual Zone
  • Değişebilir Tuş Aydınlatması (10 renk)
  • Oem Kumanda Uyumu
  • (TV, iPOD, Navigasyon Opsiyonel)
  • Dahili Kumanda
  • Türkçe Menü 
aynen budur teyp sanırım yukarıda gördüğüme göre amfisiz 50w güç verebiliyor. yanlış anlamışta olabilirim. sizin yorumunuz nedir bu sisteme ? bu şekilde yaptırayım mı yoksa sizinde tavsiyeniz üzerine eklemem gereken ekstra birşeyler olurmu? bu sistem gümbür gümbür çalışırmı birde ? :)) ne olur iyi cevaplarınızı bekliyorum :)

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 Saat 15:20
birde bu yazının ne demek olduğunu anlamadım teyp'in özelliklerinde yazıyor ama. kalın yazıyla gösterdim. 

Connection Features
Front USB Interface x 1
iPod USB Direct Connection with optional cable
Front AV input (mini jack) x 1
Rear View Camera Input x 1
AV Output (mini jack) x 1
2 Preout (4.0V), Rear/Subwoofer Switchable       <<<<<<<<<<<<
Navigation Interface
Bluetooth dongle included (HF/SMS/A2DP/AVRCP Profile)
OEM remote control line
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı barishrocker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 Saat 15:21
Bu sisteme 3rca pre out daha uygun olur, bunda 2 var..

Bu fiyata pioneer avh 8450bt öneririm. 3rca, kafaçıkma ve 7" ekran artıları da var..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Teyp çalışmıyor ölü Peugeot 207 benzinli 2008 mode son mesaja git 254 0 Selimhan
konu icon 3008 vites kutusu arızalı son mesaja git 15575 16 Yunus1313
konu icon 307 Economy mode active hatası son mesaja git 881 1 pckobat
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 8646 1 muhsintekin
konu icon Tanışma son mesaja git 2 0 Nazif Kılıç
konu icon 2. Sahibinden Temiz ve Bakımlı 2003 Model 206 son mesaja git 393 0 muzo
konu icon Peugeot 208 (1. seri) 1.5 BlueHdi Yağ Önerisi son mesaja git 8665 3 mustgok
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 25366 14 Bilal ALTINER
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 97621 590 Kasım4284
konu icon 2012 model 508 far ampül değişim son mesaja git 14851 3 zaferçinar
konu icon eski kasa 508 son mesaja git 294 1 zaferçinar
konu icon 308 1.6 HDi Yağ Önerisi son mesaja git 1690 0 alperyacan
konu icon Otomatik şanzıman vites atma arızası son mesaja git 1587 0 Zeynepk
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 6138 6 Optimus Prime
konu icon Tanışma: Merhabalar son mesaja git 3 0 DieAnotherDay
konu icon yakıt tüketimi 30L son mesaja git 3587 1 407muhendisi
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 2565 0 Courage
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 10192 4 C4for
konu icon 2011 5008 vites kutusu arızası(çözüldü) son mesaja git 63616 25 Ahmet Altaş
konu icon Yağ Kaçağı son mesaja git 4424 0 Mental
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 FEBRUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ahmet Altaş 3
407muhendisi 2
zaferçinar 2
Nazif Kılıç 1
muhsintekin 1
pckobat 1
Yunus1313 1
C4for 1
Selimhan 1
Courage 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English