|
led park lambasi aldim :) sira xenon'larda insalla |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
206FR
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2014 Saat 20:16 |
|
dun gidip buradaki tek bulabildigim modifiyeciden bu yeni tip canbus'lu led park lambasi aldim harbiden çok hosuma gitti nasipse onumuzdeki ayda kisa-uzun xenon buldum onlari alacagim birde sis lambalarina nasil xenon yapabilirim?
kisalar için buldugum xenon: http://www.lightinthebox.com/fr/Xenon-HID-KIT---Lampe-6000k-35w-50w--szc478-_p79432.html uzunlar için buldugum xenon: http://www.lightinthebox.com/fr/Xenon-HID-KIT-H7-6000k-35w--szc508-_p79363.html vede bunlarda taktigim park lambalari :D(takimini 25€ aldim) Düzenleyen 206FR - 12 Şubat 2014 Saat 21:10 |
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
TuNeR_32
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel olmuş kardeşim xenonla birbirini tamamlar güle güle kullan :)
|
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Gule gule kullan :)
|
||
i my quick !
|
||
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
|
bende fiyatı yeni gördüm sadece 2 park ampulune okadar paramı verdiniz ? burada neredeyse o fiyata xenon kit satıyorlar :)
|
||
i my quick !
|
||
206FR
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tesekkur ederim.evet iki park ampulune o parayi verdim banada çok geldi :( ama hosuma gitti aldim simdi xenon kitleride nasipse onumuzdeki ay alacagim yalniz anlamadigim bir konu var sis farlarina nasil bi xenon sistemi uygulayabilirim?
|
||
UNFORGIVEN MAN
||
yawruaslan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
|
Cok basit aracinizin sis farlarinin ampulleri atiyorum h3 ise h3 ampullu xenon kit alip ayni normal farlara baglatildigi baglatilacak farkli bir durum yok yani |
||
i my quick !
|
||
206FR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
heeee ben sis farlari tek tip diye bildigimden anlamamisim :D simdi o zaman 3 tane xenon kit siparisi verecegim desene :D 41.24+39.59+39.59= 120.42€ bu bana çok geldi gibi light in the box sitesinin fiyatlari.
|
||
UNFORGIVEN MAN
||
furkanyakar
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
3. seti neden alıyorsun anlamadım? uzunlara takmayı düşünüyorsan hiç düşünme...
|
||
|
||
206FR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
neden uzunlarda guzel olmuyor mu?
|
||
UNFORGIVEN MAN
||
206FR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kiza uzun ampuller ayri benim dogru onun isinip yanmasi biraz gecikmeli ;)
|
||
UNFORGIVEN MAN
||
yawruaslan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
|
Kisalar yeterli uzunlar iyi olmaz saglikli olmaz toplam 2 set yani 4 adet xenon balasti ve ampulu ile is cozulur :) |
||
i my quick !
|
||
furkanyakar
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
|
||
|
||
206FR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim uzunlarda zaten beyaz philips ampuller var daha onceki sahibi(kendisi suzme yogurttur)o taktirmis aslinda kisalardada xenon vardi pazarlik esnasinda arabayi muayeneye sokacagim falan filan dedi muayneden once sokup diger arabasina takmis ben istiyorum banada kaybettim bulamiyorum diyor :@ suzme
|
||
UNFORGIVEN MAN
||
yawruaslan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
|
süzme degil çingeneymiş o :D
|
||
i my quick !
|
||
furkanyakar
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
iki yorumu birleştirelim ve "SÜZME ÇİNGENE" imiş diyelim daha güzel oldu ahahaha evet zaten uzunlardaymış, hiç gerek yok valla. hatta size bir fikir vereyimmi? aracınızda zaten mercek var. onun altına yine philips beyaz ampül takarsanız eğer tam orjinal xenon formatında beyaz ışık verecektir. hoş görüneceği kanaatindeyim. fiyat farkı nedir acaba xenon ile beyaz farın ?
|
||
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |