![]() |
|
Renk Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 Saat 21:39 |
Merhabalar,
Quickimi kesin olarak boyatmaya kararlıyım fakat Civciv sarısı, Siyah, Alp beyazı arasında gidip geliyorum, Sizce 106 quick' e hangi renk daha çok yakışıyor, Saygılarımla Düzenleyen dogan106 - 09 Şubat 2014 Saat 21:59 |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence siyah hoş duruyor :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siyah benim 3' lüde en son ihtimal ama genede ihtimaller arasında... sebebi, kuş pisliklerinde iz kalma ve güneşte bırakıldığında diğer renklere göre daha fazla zarar deniliyor tabi siyah renk araç kullanan abilerimizin kardeşlerimizin tecrübelerini dinlemeliyiz
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
ferrari kırmızı
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
![]() ![]() Tabi ki (Sarı).. Fotoğraflar alıntıdır.
|
|
![]() |
|
yok abi saol Kırmızı sevmiyorum
![]() |
|
![]() |
|
sarı dimi bende öyle düşünüyorum (en alttaki foto gözükmüyo bu arada)
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
aaaaaa gözünde bi canlandır yapmışsın ferrari kırmızı 4 tane siyah çelik jant çaktınmı bide zenon u fena bişey olur parlak siyah tavan da benden
|
|
|
![]() |
|
Boyatma işine gireceksin madem. Tarzını çıkar ortaya bu güne kadar görünmemiş bir renkle çıkmalısın
|
|
![]() |
|
OoooOOo çok teşekkür ederim, kırmızıya 206 cc jantıda gerek ama ![]() sarıya ne dersin? yada alp beyazı?
|
|
![]() |
|
doğan gel boyatma kaplıyım senin arabayı tabi şuanki boyan orjinal ve kaportanda sıkıntı yoksa böylelikle sadece ruhsat değiştinmi tamamdır hem orjinal boyanıda korumuş olursun satmak istediğinde aracın değer kaybetmemiş olur
|
|
|
![]() |
|
geçen bi ünal turan' ın 306' sı vardı fıstık yeşili sanırım güzel ama comanchero' da olmamakta fayda var, örnek renkler var mı? yada resim
|
|
![]() |
|
sarı bence yakışmıyor ne öle ticari gibi alpbeyazı da süper olur siyah ta iyi ama elinden bez düşmez
![]() |
|
|
![]() |
|
abi kaportamda sıkıntı var , sıkıntı dedigim örnegin ön farlar tampona tam yapışık değil gibil 1-2 yerindede cok az egilme var (taş çarpması sonucu), kaportacı ile konuştum bostancı sanayide bu detayları düzeltmek için boya harici 300 tl para istedi , boş oldugunda cagıracaktı aramadı, sonra benim başka işlerim oldu gidemedim vs havada kaldı,martta muayaneye sokucam aracı nisanda kesin olarak bu işleri yapıcak. kaplama hakkında tam bilgim yok ama biraz pahalı oldugunu duydum sanki?
|
|
![]() |
|
boya için ne fiyat verdi kaplama malzemesine göre 1200-1500 tl tutar bahsettiğin ezikler le boya için 1800-2000 derse boyatma bence
|
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fosforlu sari veya krom bronz renk olabilir....param olsa bronz ben yaptiracagim..kimsenin aklinda yoktur bu renk
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
fosforlu renkler ve aynalama özelliği bulunan kaplama ve boyalar trafik yönetmeliğine aykırıdır bu renk çalışmalar sadece sergileme amaçlı kullanılabilir araçlarda
|
|
|
![]() |
|
boyatma için fiyat almadım henüzde 600' e komple boyatabileceğimi düşünüyorum 2 farklı tanıdık var
Düzenleyen dogan106 - 09 Şubat 2014 Saat 22:32 |
|
![]() |
|
600 e felan sa birde tanıdık iyi yapar işini dersen boyatman daha mantıklı ama aracının komple boyalı olması yinede kötü biraz sadece o parçaları boyatsan olmazmı komple yerine
|
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
abi turkuaz :) geçenlerde satılık bi turkuaz vardı 34 plakalı forumda paylasıldı bence kesinlikle turkuaz :)
Düzenleyen s.seckin - 09 Şubat 2014 Saat 23:17 |
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |