![]() |
|
Kapı çıtaları boyama boyatma hakkında yardımm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2014 Saat 14:53 |
Merhabalar. Sevgili arakdaşlar aracımın kapı çıtaları ve tampon muhafazaları( bıyıklarını) boyamak veya boyatmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerek elim boyamaya yatın fakat nasıl malzemelr gerek bilgim yok yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Düzenleyen pekmez006 - 28 Temmuz 2015 Saat 18:08 |
|
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben eski aracımda yaptırdım. süper oldu, önce kendi spreyle boyadım, vernikte attım 3-5 kat ama kabardı yine, sonra götürdüm boyacıya fırınlı boya yaptırdım çıtalar bıyıklar ve ayna arkalarını hepsini 250-200 arası bi fiyata yaptırdım, görünüşü %100 değiştiriyor. Ama aracı satarım yakın zamanda gibi bi düşüncen varsa yaptırma paran boşa gitmesin...
Düzenleyen ahmetismet - 28 Ocak 2014 Saat 15:23 |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
abi çok güzell olur yani arabanın görünüşü bile değişirr
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Allah kaza bela vermezse uzun sure binmeyi dusunuyorum o yuzden gerekli ne varsa yapmaya yaptirmaya calisiyorum suan kapi kollari falan kromda citalar krom olunca cok siritir diye dusunerek aracin renginde yapmak niyetim de elim ciddi anlamda yatkin bu islere ama malzemeleri bilmiyorum.
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
aynen katiliyorum bam baska duruyor araba orjinalini bozmadan ugrasiyorum iste :) |
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Cok aciklayici bi anlatim tesekkur ederim malzemeleri internettenmi temin edebilirim. Kapilar krom suanda . Citalari sokmeyi biluyorum da :)
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
İnternetten aldigim urunler iyi cikarmi sizin kisisel gorusunuzce boya astar vs de
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Cok sagol yardimin icin havalar duzelince basliyacagim. Sana bide ozelden farkli birsey soracagim.
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
|
DreamTeather ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2014 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
gayet güzel ve şık olmuş da yapım aşamasını tam biliyormusun ? plastik astar attılarmı boyanın tutmasından daha önemlisi astar ve kalitesi
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
|
DreamTeather ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2014 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
Yapım aşaması hakkında şunları biliyorum .Çıtaları tırnaklarından çıkardılar.Boya hazırlayan bir dükkana gittik.Kapı kenarından boya numarasını aldılar.Uygun boyayı hazırlayıp ustaya verdiler.Sonra ben ayrıldım yanlarından ama anlattığı zımpara,plastik için özel astar, boya,vernik uyguladığıydı.Sabah verdim akşam aldım.
|
|
![]() |
|
metalcil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben kapı kolları, kapı çıtaları ve aynaları Piano black folyo ile kapladım. Boya gibi de güzel oldu.
Kapı çıtasında ön kısım uygulanmış arka kısım uygulanmamış. Sonra hızımı alamadım cam alt fitillerinide falanda kapladım :) Tam bitmişin fotosu yok. çekip koyarım onuda. Bugün de ön ve arka tamponun siyah kısımlarını kaplayacağım. ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen metalcil - 24 Mayıs 2014 Saat 13:12 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
Güzel olmuş eline sağlık.Son halini merakla bekliyorum.Benim kapı kenarlarındaki siyah kaplama kötü durumdaydı sökmüştüm.Hoşuma giderse hemen uygulamaya geçeyim :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
bende folyo kaplaması yaptım zaten boya işi biraz sorunlu iyi astar bulamazsan atma ihtimali %90 gibi bişey bıyıklar kapı çıtaları kaplama
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
bende bıyıkları kapı çıtalarını ve kapı direklerini carbon fiber kaplama yaptırdım ayna kapaklarını araç rengine boyattım kapı kollarına da krom kaplama yaptım gayet hoş oldu
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |