![]() |
|
2014 Peugeot 308 Fiyat Listesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 Saat 00:42 |
|
Peugeot’nun yenilenen kompakt hatchback modeli 308′in fiyatları belli oldu. Peugeot 308 1.2 VTi 82 hp Access – 49.400 TL Peugeot 308 1.6 HDi 92 hp Access – 58.400 TL Peugeot 308 1.2 VTi 82 hp Active – 52.900 TL Peugeot 308 1.6 THP Allure – 65.200 TL |
||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
||
![]() |
||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence WV,OPEL,TOYOTA,HYUNDAI,KIA... gibi markaların emsalleriyle karşılaştırıldığında bence fiyat oldukça makul.
|
||
EX CAR - Peugeot RCZ |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pejo ya verilcek paralar değil. Kur ve vergiler den dolayı böyle ama pejo ekonomi sınıfını baya bi geride bırakmış.
1.2 vti ile 1.6 hdi arasındaki farka bak araba alınır be |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Dolar, euro, mtv ötv derken fiyatların geldiği yere bakın.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
Öylede bana alınacak sıfır bi araç söyleyin.Bende bayılmıyorum Peugeot'nun hiçbişeyine ama fiyat iyi Allah'ı var.
|
||
EX CAR - Peugeot RCZ |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Golf'de olmuş 82 bin lira Doğan
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
pugeota bu paraları rcz dışında vermem.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bırak 80bini abi şimdi alıyım desen en iyi ihtimalle ağustosta teslim. VW nin bu kadar edecek neyi var anlamıyorum. Kİmse FAP ından haberdar değil. DSG ciler susturulmaya çalışılıyor. Doğuş araç sahipleirni arkasıdna terletiyor... C segmenti Hb araçta binlerce seçenek var. Ben A180 e bakmadığıma ve 1.6 130luk dci ın 3 ay sonra megane3 4 kapıya gelmesine pişman oldum. |
||
![]() |
||
|
hey guys calm down....
DH de böyle çok tartışmalar oluyor ama burda yapmayın beyler lütfen. Herkes bilgisi dahilinde yazıyor. Bunun eksik veya fazlası dillendirilip düzelitilir ama mantık açısıdnan yorum katmak şu hadde de söylenmesi gereken bir mecra değil. VW ile bizzat çok samimi arkadaşım sıkıntı yaşadı 1 yıldır Doğuş ile sıkıntıda. Mahkemenin 3 bilirkişi raporlu kararına temyize gidildi. HAdi tamam hakkıdır ama neyi diretiyorsun ? Kabul et namın iyi yürüsün. Lafım meclisten dışarı ama Türkiye de bir reklamcı VW kitlesi var araba yolda kalsa adam hakkıdır yapar bu vw diyip öven insanlar var. Bu kadar fenomen olmaya gerek var mı karşımızda masseratti bugatti ferrari yok. Audi aynı dışkının farklı rengi. Biraz daha kalite yanlısı bir marka. Yine doğuşun elinde mecbur. Fİyatları kalite ve donanımdan ötürü aynı segment araçlarıan göre çok fazla ama golf-a3 mü denirse a3 den başkasına bakmazdım. Tabi o bütçeye çıkabilsem. Ben de ocak-şubat boyunca o vaktin C segmenti HB araçlarına baktım. Çoğu defa bahsettim. - 308 özel tasarım 1.6 e-HDi 112Hp Auto6R sportium camtavan+xenon paket (nubuk+deri döşeme kırmızı dikiş) -Opel astra 1.3cdti sport+sunroof -Toyota Auris 1.4 D-4D Advanced MultiModeSkypack arasında babamın ısrarı ile auris seçtim. Yakıt konusunda halen endişelerimden kurtulamadım ama gözüm kapalı güvendiğim bir araba ve çok fazla memnunum. Yüksek paket seviyeisnde bile çok donanımlı bir araç değil ama galiba sağlamlıkta bununla geliyor. Yolda size yetecek bütün konfor ve güvenlik sağlanmış. Yenilenmiş Ncap testleridne segmentinde gerçek 5 yıldız alan nadir araçlardan. 206 ile kıyaslanması mümkün değil ama diğer kullandığım ESP li araçlarda çoğu defa arkanın kontrolünü kaybettim ve temkinli kullanırdım. Auris ile 140km gibi hızlarda çoğuz aman hız kesmeden makas atıyorum. Buna da bir kaza atlattıktan sonra anladım aykırı bir hızda olmadıkça ve dıştan darbe almadıkça ESP yani Toyotaca VSC sizi yolda tutuyor. |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar hiçbir marka babamızın malı değil onun için markaları eleştirirken, savunurken daha dikkatli olalım gereken mesajlara müdahale ettim konunun uzamamasını rica ediriyorum.
|
||
![]() |
||
|
Benim ne volkswagene nede audiye karşı bir ön yargım var ama doğuşu bir türlü sevemedim, ne servisi ne satış temsilcileri hepsi ayrı bir havadalar. Burak'ın babası kaza yaptığında doğuşun kendi servisi aracı teslim almadı ben bununla uğraşamam diye, böyle saçmalık olur mu? Bayi olsa hadi anlarım, kendi servisi birde.
Bacanak için caddy alacaktık 1.000 TL çelik jant fiyat farkı istediler tamam dedik jantları görelim, bi gördük cms'nin piyasa malı, dedim bunlar ne 1.000 liraya bunlar diyor, iyide piyasadan 600-700'e zaten alırım ben bunları üstelik sac jantlarda elimde kalır. Orjinal janta 2.000 TL istiyor. Bilenler vardır haramidere de doğuş otomotiv, 500 mt uzağında da peugeot mepa var çıktık mepaya gittik partner siparişini verdik çıktık, adamların bi eve kadar eşlik etmedikleri kaldı.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
Kesinlikle reklam için bi VW tutturulmuş gidiyor.Ama kimse demiyo aman benim aracım yağ yaktı,aman DSG'm arıza verdi,Geri Vitese aldım ileri gidiyor,D'ye alıyorum geri gidiyorum gibi aptal saptal beyin arızalarından kimsenin bahsettiği yok ama Scirocco bile milyonlarca geri alındı,toplandı.Arıza vermeyen araç yoktur ama böylesine VW'nin üstün tutulmasını ve GOLF'ün sanki bi matahmış gibi sunulmasını hazmedemiyorum.Yakınlarımızda var bizde bindik bende bindim.Ondada D ve R lerinde sıkıntı var hemde Highline modeli ve suan o model 82.000 tl civarlarında ve sunroof falanda yok.O yüzden GOLF'ü,VW araclarını bukadar övmek istiyorsanız hakikatten cok fazla VW forumu var orada buna devam edebilirsiniz.Biz Peugeot araçlarının eksilerini ve artılarını objektif olarak burada zaten yazıyoruz ama aileye başka birinin girmesi hiç etik değil.Kaldıki forum arıza konularından geçilmiyor ama herkes dilediğince birbirine yardım ediyor.
|
||
EX CAR - Peugeot RCZ |
||
![]() |
||
|
Avrupa da çoğu ülkede dsg'nin kronik sorunlu olduğu kabul edildi ve şanzıman garantisi 10 yıla çıkarıldı ama Türkiye'de daha doğrusu doğuşta hala 2 yıl, eğer 2 yıldan sonrada servisten başka bir yere işlem yaptırmazsan 1 yılda iyi niyet garantisi uyguluyorlar faturanın bi kısmını kendileri karşılıyorlar.
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
vw, audi ve skodayı aldıktan sonra 3 marka da da aynı motoru kullanıyor, diğer özelliklerinde de dağlar kadar fark yok. bence skoda bu markalar içinde fiyat açısından en uygunu kalite olarak da fazla farkı olmayan bir araç. donanımsız bir vw alana kadar en dolusundan bir skoda aynı paraya alınabilir.
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
|
Skodanın şu itici logosundan bir an önce kurtulması lazım, logoyu görür görmez eski lada tarzı skodalar aklıma geliyor ve hemen soğuyorum araçtan :)
|
||
![]() |
||
|
Sağır sultan duydu Onurcum dsg arızalarını :) donanımhaber de dsg konularında kan gövdeyi götürüyor :)
|
||
![]() |
||
|
Onur bırak DSG yi adamlar normal 6ile şanzumandan bile direk kullanıcı hatası diyip çıkıyorlar. Tamam abi araba bu kul yapısı hata olmaz değilde bir hata varsa üstlen bunu niye kullanıcıya atıyorsun. Mahkeme 3 tane bilirkişi raporu ile itirazı onadı ve aracın fabrika çıkışı hatalı olduğu tespit edildi. Doğuş 3 yıldır diretiyor neyin çabası bu bilmiyorum. Ya battı balık yan gider diyorlar ya da zaman aşımını bekliyorlar. Çünkü bu beklenen süre içinde para ödeyecek kazanıldığı takdirde. |
||
![]() |
||
|
Abi sen o adamları bir de auris başlığında gör ne gövde gösterileri yapıyorlar aklın hayalin durur. ![]() Ben de över veya yargılarım ama kesinlikle sorun neyse onu söylerim abi bunu alacaksan şuna dikkat et habeirn olsun diye belirtirim. Bana soruyorlar pejo kullanıyorsun memnun musun. Yakıt konusunda iyi motoruda üzmüyor parçası ucuz gerisi boş diyip geçiyorum. Özellikle kullanıma bağlı ön takım sorunları- elektronik aksam hassaslığı ve kasasının zayıf olamsını tırnak açıp belirtiyorum. |
||
![]() |
||
|
Doğuş onlara mesaj başına prim veriyor Ali :) şaka bir yana bitanesi vw'de satış temsilcisi çıkmıştı ifşa etmişlerdi elemanı.
|
||
![]() |
||
|
@bitter
Yeni Auto6R larda frendeyken uzun süre baskı bırakmama gibi hikayeler duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama uzun vadede sıkıntı çıkaracak bir durum. Deneme imkanınız varsa, ışıkta beklerken ayağınız frene tam basılı durumda ve viteste iken gaza bastığınızda araba kalkmaya çalışır. İstanbul gibi yoğun trafikte kullanımda 1-2 seneye ünlenebilir yeni Auto6R lar. @Serkan Doğrudur abi. Normal insanın yapacağı iş değil çünkü. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |