|
308 Hız Sabitleme ve Limitleme kolu takma |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2013 Saat 00:39 |
|
Merhaba arkadaşlar... Forumda 206 , 206+ , 207 , 307 lere hız sabitleme takma konuları mevcut ben de 308 in neden olmasın dedim ve bu konuyu açtım. İlk önce Ali (Alicilik) arkadaşımızdan bir adet 6242.Z8 kod numaralı hız sabiteme ve limitleme kolu aldım. Aldığım kolu yerine taktım. (Hız sabitleme kolundaki plastik bir parçayı çıkardım yoksa direksiyonun altındaki kapak kapanmıyordu). ( Direksiyon altındaki plastik kapağı çıkarmak biraz uğraştırdı çünkü anahtar kontağı çok fazla dışa çıkmış durumdaydı. ) Yine Ali ( Alicilik) arkadaşımızdan aldığım DiagBox programını bilgisayara yükledim ve Peugeot bildisayar bağlantı kablosu olan bir ustaya gittim. Usta ile birlikte kolu tanıtamadık , Ali (Alicilik) arkadaşımız internet üzerinden benim bilgisayarıma bağlanarak DiagBox proğramından kolu aktif etti. Ardından test sürüşüne çıktım ve hem limitleme hem de hız sabitlemenin çalıştığını görünce çok sevindim. Buradan yardımlarını esirgemeyen Ali(Alicilik) arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Bunlarda resimleri... Ahmet_bjk Düzenleyen ahmet_bjk - 28 Aralık 2013 Saat 12:08 |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın, Aliyi de yardımlarından dolayı tebrik ediyorum.
Fakat (308 lere sadece hız sabitleme özelliği olan(6242.Z9) kollar uyum sağlamıyor.) Burada bir şeyi düzeltmek istiyorum 308'ler de sadece limitleme olan 6242.Z9 kolda çalışıyor.
|
||
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
|
şahinpeugeot u arayıp kol siparişi vermek istedim bana sadece hız sabitlemeli olan kolun uyum sağlamadığını söyledi. |
||
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ahmet hocam kusura bakma dün sınavım vardı gece uyumadım bu gece uyuyabildim. Akşam yemeği yatıp sızmışım.
Güle güle kullanın. Mesajda bagaj sorunundan bahsetmişsin. Bagaj kilidinde bir problem olabilir. Aksi halde ona etki edecek bir müdehale de bulunmadık. |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2010 Model 1.6 HDİ 90 HP 308'e taktık 2 yıldır sorunsuz kullanıyoruz. Sanırım Şahin peugeot size sistemden bakıp söylemiştir, sistemde limitlemeli görünebilir, ama dediğim gibi limitlemesiz de çalışıyor. |
||
ahmet_bjk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
|
O zaman ben konuyu düzeltiyorum... |
||
|
||
M.Eren
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba arkadaşlar
Bende de 2009 model 1.6 HDİ 90 Hp 308 var. Hız sabitliyci/limitleyici kolu taktırmak istiyorum. Kolu takıp, bilgisayar aracılığıyla tanıtmak yeterli olacak mıdır? İstanbul'da bu işi yapabilecek servis bilen var mı? Kolu nereden, kaç paraya alabilirim? selamlar mustafa
|
||
2009 model 1.6 HDİ 308
|
||
ercanayman
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2015 Konum: BEYLİKDÜZÜ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ercanayman
|
|
Merhaba
2008model 308 vti 1.6 otomatik arac icinde uyum saglar mi bu kollar acaba nasil öğrenebilirim. |
||
PEUGEOT 308 1.6 VTİ 120 BG OTOMATİK
|
||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hız sabitleme limitleme olayını Ankara da Alicilik bu işi yapıyor. İstanbulda da bir kişi var yapan alicilikle görüşebilirsiniz
|
||
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
||
ercanayman
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2015 Konum: BEYLİKDÜZÜ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ercanayman
|
|
İSTANBUL DA KİM YARDIMCI OLABİLİR ACABA.
|
||
PEUGEOT 308 1.6 VTİ 120 BG OTOMATİK
|
||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
alicilike sorabilirsiniz yada site basındaki pejo servisleri yapıyor pendik de bi arayın bilgi alın
|
||
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
||
EYESMAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kayseri de var mı bu işi yapabilen? Bilgisi olan paylaşabilirse memnun olurum...
|
||
EYESMAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
iyi akşamlar . 308 aracıma hafta sonunda hız sabitleme taktırdım. İlk etapta kolu bir türlü aktif edemedi usta.Sistem hata verip durdu sanırım. Daha sonra kolu citroen c4 araca ait bölümü secerek VAR konumuna getirdi. Sonra tekrar 308 aracı secerek birşeyler yaptı. Bu arada kabloyu birkaç defa bilgisayardan sök-tak yaptı. En son olarak hem beyinden hem motordan sistemi aktif ettik dedi. Teste çıktık ve sonradan ben uzun yol denememde kullandım. Sorun çıkmadı ama C4 araç üzerinde ilk önce kolu tanıtması kafamı karıştırdı. Bilginiz varsa paylaşabilirseniz memnun olurum..
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Nesini acamadi 308 den ? C4den acabilir de 308den yapamamasi ilginc.
Sabitleme + limitleme sorunsuz calismasi lazim. Sorun olacagini zannetmiyorum olursa da zaten motor ariza isigini yakar en fazla ya da sabitlemez. |
||
EYESMAN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
308 aracı secip tanıttı sistem hata verdi. Sonra C4 ten tanıttı ve tekrar 308 araç secerek tekrar birkaç ayar yaptı sanırım ve tanıttı. İlkönce gaz pedalının altına baktı ve sensör mü bir parça olmadığı için hız limitleme çalışmayacak, hız sabitlemeyi kurabiliriz dedi.Hız limitlemeyi aktif edersek arıza ışıgı yakar dedi. Suanda sadece hız sabitleme aktif konumda.
Düzenleyen EYESMAN - 27 Nisan 2015 Saat 15:42 |
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
308 den yapamayip limitleme olmaz dediyse bir daha ugramayin oraya.
|
||
termit
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
merhaba
bursadan katıldım foruma 1 haftalık 2010 308 1.6 VTI Comfort sahibiyim. Aracı eşim için aldım ama gerçekten keyifli bir araçmış akşam kullanınca anladım. Hız sabitleme kolunu temin edip bursada taktırabileceğim bir yer var mı ?
|
||
İzmir87
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar merhaba,
Sadece hız sabitlemeyi çalıştıran z9 kodlu ya da diğer kodlardan olan kolu aldığımızda uyum sağlar mı? Bu konuda kafam karıştı açıkçası |
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ankara disinda diver iller icin yardimci olamiyorum. Ankaraya yolunuz duserse her zaman beklerim
Aracin alt yapisi uyumlusu ile kolun bir onemi yok calissin yeter |
||
İzmir87
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Anladım dostum.Keşke Ankara'da otursaydım.İzmir'den yardımcı olabilecek bi arkadaş bulabilirmiyiz peki?
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |