![]() |
|
307 esp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onurtez ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2013 Konum: Esk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2013 Saat 02:28 |
Arkadaşlar aracımın konsolunda esp gıbı donanım dugmesı yok. Kontagı acarken km saatındekı sııklarda turuncu yanan kayan bır arac ısaretı var calısınca sonuyor. Gecen petrolden cıkarken yerler ıslaktı el fırenını cekıp oyle dondum manevra yapmamak ıcın. Eve geldıgımde farkettım o ısık yanık kalmıs. Kontagı kapattım yenıden calıstırdım ısık sondu. Bu esp var demek mı ? Var ıse nereden acılıp kapanıyor ?
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç nedir?
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
eeccaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
307'lerde ESP lambası; üçgen içinde ünlem işareti ve altında ESP yazısı şeklinde olmalı. Zaten ortadaki dörtlü flaşör düğmesinin olduğu grupta "ESP off" düğmesi olmayan, ESP'li bir 307 yoktur diye düşünüyorum. Yanan lambanın fotoğrafını eklerseniz hemen yanıt alabilirsiniz. Veya;
dan aracınızın kullanım klavuzundan da öğrenebilirsiniz. Tabi öğrenince "şuymuş" diye buraya yazmanız da burayı okuyanların merakını giderecektir.
|
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
![]() |
|
onurtez ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2013 Konum: Esk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
kıtapcıkta bu ısık yok. ustanın bırıne sordum esp dedı e dugmesı nerde dedım a bunlarda esp yokmuydu bu ne kı dedı :d yarın unutmasam resmını cekıyım
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esp off tuşu yok ise esp yoktur.
Esp li ve esp siz gösterge aynıdır , esp işaretinin olması doğal. Fakat bu ışık neden yanar onu çözmüş değilim ![]() |
|
![]() |
|
arkadaslar resmı cektım resımde en ust sagda olan sey nedır ? sızce bu hangı donanımın ısıgı
![]() |
|
![]() |
|
Resım normalde duz neden boyle cıktı anlamadım :D http://t1309.hizliresim.com/1f/b/sj6bc.jpg
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Asr ?
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
Bılmem :) nedır ne degıldır merak edıyorum bende
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Benim 308 de asr / esp göstergesi bu şekil.. ama ben bunu 206 ımdada görmüştüm. bazen kontağı açtığımda abs ve asr olmamasına rağmen bu şekli görüyordum..
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
ABS lambası sarı olan.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
hakkaten ha abs ısıg yok demek kı o, kıtapcıklarında abs ısaretı daha farklı normalde
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esp işareti üçgen içinde bir şey
Bu değil ![]() |
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
pejo nun bazı modellerinde abs ışığı bu şekilde enim eski pejo 307 dede baya araştırdım amcamın 307 bu ışık varken xr modeli abs ışığı yok anlayacağın o abs ışığı anlamına geliyor.
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
zaten bır bu peugeot u bırde renoyu anlamıyorum. Aynı modelı sundurup sunduurp satmıslar cogu donanum bır bırı ıle uymuyor. Boyle olunca parca kalıtelerı de dusuyor.
|
|
![]() |
|
eeccaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ 'e girilip...
307 HB => seçilip... 01/07/2003 - 31/12/2003 => seçilip... Soldaki menüden; İŞLEYİŞ KONTROLÜ > OTOMATÍK VÍTES KUTULU BENZİNLİ ARAÇLARDA GÖSTERGE TABLOSU => seçilirse... Söz konusu lambayı 13 numara işaret ediyor (29. sayfa). Onda yazan da: 13 - ABS fren sistemi gösterge lambası Kitapçıktan resim koyamadığım için tek tek yazdım. İşleyiş Gösterge Lambaları sayfasındaki simge aynı değil (31. sayfa). Siz bunu görüp yok dediniz sanıyorum. Bilinen kullanım kitabı özensizlikleri işte. Giderken el freni çekilince ABS arka frenler için görevini yapamadığından sistem geçici arızaya geçmiştir. Lamba sönmeden, yani kontağı kapatmadan normal frene sertçe basma fırsatınız olsa ABS'siz bir araba gibi kayarak duracaktınız. Böylece o anda ABS'nin devre dışı olduğuna emin olabilirsiniz :) |
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |