Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Merhaba yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
otosundur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı otosundur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Merhaba yardım
    Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 Saat 23:00
mrb arkadaslar bu tampon rc yada gti tamponu mu acaba saygılar

Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 Saat 23:09
Buna benzer tamponları sedanlarda bazı yüksek model HDI lerdede görüyorum arada , emin değilim ama resimden gördüğüm kadarıyla Rc ve GTI tampon biraz daha köşeli yinede GTI tamponu olması lazım ilandaki tampon zaten aynı değilmi RC tamponla GTI tampon farklımı ben görünüş olarak benzetiyorum kısmen ikisini ?

Ayrıca bu daha garanti bi bakın ısterseniz.

http://www.birdeburada.com/Peugeot-206-GTI-TIP-On-Tampon-Sis-Delikli-151621,PR-25756.html

Düzenleyen samet206 - 11 Haziran 2013 Saat 23:36
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
otosundur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı otosundur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 Saat 23:15
aynısı sanki 
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 Saat 23:34
Orjinalini yazan: otosundur otosundur Yazdı:

aynısı sanki 

Resim olarak aynıda resimler temsili galba tam anlaşılmıyor çunku altına not duşmuş aracınıza göre göndericez parçayı diye ilan başlığındada yazmıyor modeli ve GTI tampon olarak belırttığı ılandaki ürünün fiyatıda diğeriyle uçurum ordan kıl kaptım biraz ,farklı bir ürün gönderebilirler sonra kabul etmezler biz yazdık ettik diye araştırmakta fayda var başınız ağırmasın.
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.