![]() |
|
cd cahanger yapıldı resimli... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 00:55 |
selamlar öncelikle sorunum cd changer cd alıyor veriyor okumuyor usta temizlenecek dedi veee
![]() bu aletler 4 tane ince tornavida arkadaşlar takıp yavaş yavaş çekiyoruz ![]() ![]() ![]() şimdi atölye zamanı üst kapağı çıkardıktan sonra karşınıza çıkacak olan ![]() burada kırmızı yuvarlak içine dikkat onu takmak ölüm :) ama bir aleti var çatal gibi birde resmini neden çekmedim adamın başında paso resim adam dumur oldu :) mavi yuvar laktaki vidaları açınca lens görünüyor ve bununda alkol ile silip arkadaşlar tekrar geri işlemleri yapıp tamiri tamamlıyoruz ... iyi eğlenceler :)
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorusu olan varsa buradan yanıtlarım şimdi acemiyim ama böyle böyle yaza cam anlata cam :)
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Eline sağlık hocam
Konu:Nasıl yapılır / 307 başlığına taşındı...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Elinize sağlık güzel çalışma...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
benim cd changer da cd yi alıyor ama okumuyor.bende içini açıp incelediğimde cd yi okuyucunun olduğu kısma tam oturmadığını farkettim.yapmayada 100 tl para istediler.çözümünü bilsem belki kendim yapabilirim.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
valla ben profesyonel değilim ki:( ne desem yalan olur
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |