![]() |
|
jant kapağı boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2013 Saat 23:34 |
||
merhaba arkadaşlar orjinal jant kapaklarını boyamak istiyorum daha önce yapan varmı veya bilgisi olan
|
|||
307 1.6 xr 2004
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben daha önce 2 kere yaptım. eski kapakları zımparala güzelce sonra sprey boyayla eşit olarak akıtmadan boya. olay bu. dikkat edilmesi gereken tek konu düzgün eşit boyamak. ben 1 tanesine akıtmıştım köt durmuştu fazla boyadan. düzenleme: bende çorluluyum çorluyu özledim ya Düzenleyen hLL 206 - 18 Mayıs 2013 Saat 23:40 |
|||
![]() |
|||
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
teşekkürler bilgiler için boya alırken bi marka varmı yada ne diye alacağız bizde bıktık artık orion kipadan yeni alışveriş merkezi yapılıyomuş daha iyi olur inşallah |
|||
307 1.6 xr 2004
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nerde yapılcak ya alışveriş merkez? bu arada tekzenden gülen boya(polisan) marka spreyler var incele bi ben onları kullandım. dökülme falan yok sapasağlamlar tavsiye ederim güzel marka. Düzenleyen hLL 206 - 18 Mayıs 2013 Saat 23:46 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
heykeldeki shell i yıktılar kileri falan yıktılar onun olduğu yere alışveriş merkezi yapılacakmış |
|||
307 1.6 xr 2004
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |