![]() |
|
kapı aydınlatması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 Saat 00:22 |
Peugeot 307 kapı altı aydınlatması yapmak istiyorum, öncelikle ön ve arka kapılarda elektriği hangi kablolardan almam gerek aydınlatmada kullanacağım ürün http://www.sanel.com.tr/sbb.html yardımlarınızı bekliyorum...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aydınlatmanın nasıl çalışmasını istiyorsunuzki ? Kapı ile çalışsın derseniz tavan lambasından kablo çekmeniz gerecek Yok parklarla çalışsın derseniz cam düğmesinin aydınlatması varsa ondan akım alabilirisniz ledler çok akım çekmez. |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende kapı döşemelerini söktüğümde yapmayı planlıyorum.
aydınlatma olarakda mercedeslerinki uyarsa ondan kullanıcam. ampulun oturduğu yer için. ama tavan lambasını sökmektense tavana giden kabloyu aramak lazım. nasıl olsa oda aşağıdan gidiyo.
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
hocam fıyatı ne bunun
|
|
![]() |
|
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
sanel ledler 14 tl
|
|
![]() |
|
eğer elektriği tavan lambasından slırsak bir kapı açıldığında diğer kapılarda yanar ama ben sadece açılan kapının yanmasını istiyorum bu nedenle kapı içindeki sensör kablosunu bulmak lazım gibi geliyor
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
kapı içlerinin swich yerleri var gibi oraya swich koymak lazım.
|
|
![]() |
|
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Takınca resimleri paylaşırmısın lütfen.
|
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
tabiki paylaşırım.
|
|
![]() |
|
coolhortlak_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2013 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
serkan hocam ben söylediğin uygulamayı yaptım arka kapıları söküp keserek bagaj aydınlatması lambalarından alıp taktım .
dedıgın gıbı tepe lambasından dıreklerden gecirerek baglantı yaptım bır kapı acılıca hepsi yanıyo ancak kapılardaki sensör kablosunun nasıl bulucaz yada bütün araçlarda varmıki aracım 2005 307xt |
|
![]() |
|
coolhortlak_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2013 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
bagaj aydınlatmaları sitede 6.5 tl harika oluyo tavsiye ederim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |