|
205 Km Hız İle Direğe Çarpan 206 |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 13:53 |
|
bysarsıntı
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
verilmiş sadakası varmış Allah korumuş.
|
||
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
||
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
öldürmeyen allah öldürmüyor araba ne hale gelmiş
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yuhhh artık diyorum abi çok feci olmuş gözüm korktu şimdi. bunu ben yola cıkmadan önce koysaydın yaa 201 dedim ayağımı cektim korktum şimdiden basmayacam daha :) hız limitleri neydi abi yazsana
|
||
hLL
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
iyi ki yolcu koltuğunda kimse yokmuş.
|
||
bysarsıntı
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
|
|
olsada ztn kaza sırasında yok olurdu heralde baksana...
|
||
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arka taraf da olmasa aracın modeli belli olmayacak
|
||
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
böyle olayları gördükçe kendi yaptığımız kaza aklıma geliyo. 3-4 ay önce arkadaşımın kullandığı araç ile takla atmıştık. sarı ışıkta yola atlayan ve durmayan bi araçtan kaçalım derken arkadaş direksiyon hakimiyetini kaybedince direğe çarpıp takla attık opel astra perte çıkmıştı ama içinden allaha şükür bi yerimize bişey olmadan atlattık
Düzenleyen _PunisheR_ - 11 Mart 2013 Saat 15:12 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Verilmiş sadakan varmış hocam geçmiş olsun araba bu en ufak bi hataya bakıyor herşey
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hız felakettir demişler, Allah korumuş gerçekten
|
||
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
acele giden ecele gider boşuna dememişler
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
baroff
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hakkaten iyi kurtulmuşta şehir içi bu kadar hız neden yaparlar onu anlamam 2dk geç gitsen sanki bişey kaybetcen.
|
||
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok büyük bi şans allah o sürücüye bi şans daha vermş bnce bundan snra iyi değerlendirsin
|
||
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bizimde uzaktan bi akraba dün akşam motorla 320 küsürü görmüş sonra kaymış motor bacaında kırık vardı dediğiniz gibi öldürmeyen allah öldürmüyor
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Büyük geçmiş olsun o hızla gerçekten Allah korumuş
|
||
blinddark
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
|
eski günlerim aklıma geldi allahtan başıma kaza bela gelmeden duruldum hız limitlerini aşmıyorum artık ben 230 - 240 ta ayagımı gazdan çekerdim.
|
||
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
|
anlayamadığım sürücü kısmı da dağılmış vaziyette. burdan sağ çıkması mucize gerçekten.
|
||
|
||
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
|
marseille taxi filmindeki gibi olmuş radara 306'yla düşüyo diğer polis yok o 406 diyo ya onun gibi bişey bu vala sağ çıktığına dua etsin peugeot iyi güzel hoş da sağlam olmadığı bilinen bi şey..
|
||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bide peugeot a dandik derler. bu kapak olsun dandik diyenlere. şasenin sağlamlığı gayet ortada.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |