![]() |
|
Partner Yüksek Devir Düşü Hız |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salemsmithh ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salemsmithh
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2013 Saat 19:15 |
Öncelikle herkese iyi formlar arkadaşlar.
2006 model 2.0 hdi partner aldım. daha öncede 2 kere yine 2006 model kullanmıştım. (7.000 lik devir saati olanlardan). Bu araçlar örneğin 2. vites 4.000 devirde 60-70 km arası hız yapıyor. 5. vites 3.000 devirdede 140 km hız yapıyor (5. vites 4.000 rpm 170 km) Fakat yeni aldığım partnerde bir gariplik var. 2. vites 2.000 devirde 20 km 3.000 devirde 30 km 5. vites 3.000 devirde 95 km 3500 devirde 110 km yapıyor. Buda mazotu resmen içmesine sebep oluyor. Motor sağır olabilir mi yoksa debriyaj mı kaçırıyor olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum :)
|
|
![]() |
|
Ectorq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba , aynı sorun bendede var 2006 Partner 1.9D Var . Çekişi 2.0 hdi ler gibi değil ama 5. viteste 3000 devirde 80- 90 civarlarında gidiyor. Ayağımı gazdan çektiğimde ise düz yolda olsamda araba kendini tutuyor resmen . Ustaya gittim balatalar tutuyordur sıkıdır diye o sorunda yok .Balatalarda tutmuyor buda aracın oldukca fazla yakmasına sebeb oluyor 3000 devirin üstüne korkudan çıkamıyorum . 3000 devirin üstüne çıktığımda km'de 50 kr dan fazla yakabiliyor :(
|
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Bu sorun direk baskı balatanın bitik olduğunu gösteriyor...
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
salemsmithh ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salemsmithh
![]() ![]() ![]() ![]() |
ama gaza basmadan debriyajdan çekince araba fırlıyor. babam ve çevremdeki büyüklerim balatadan değildir dedi. bu problem canımı çok sıkıyor
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
sanzumanlari farklidir
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salemsmithh
şanzumanları nasıl farklı olabilir ki :) aynısından daha öncede kullandık
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
devir ve hiz orani genelde sanzuman ve teker ebatlarindaki farlilklardan dolayi degisiklik gosterir aynisi degilmistir
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salemsmithh
yani arabada hata mı var sizce
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
turbonda sıkıntı var
|
|
![]() |
|
PsychosociaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2013 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PsychosociaL
Selamlar Herkese 2001 Partner var motorun sağır olduğunu düşünüyorum 5. viteste rölantide 40 kmde çalışıyor Bu Motor sağırlığını Düzeltmenin bir yolu var mı aceba şimdiden Teşekkürler ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |