![]() |
|
FİESTA MI GTI MI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 11:14 |
|||
Arkadaşlar 99 206 gtı aracım var 200.000 de dün internette bir ilan linki geldi ve aracımla aracını takas etmek isteyen 2005 model 180.000 de ford fiesta 1.4 TDCİ bir araç sahibi ile tanıştım araç tek kapı koltuklu ruhsata işli ve temzi gibi gözüküyor....
kullanmış yada bilgisi olan arkadaşların aracımla kıyas yapmasını rica ediyorum saygılar şimdiden teşekkürler.....
|
||||
![]() |
||||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
kardeş şimdi senin araçla yakıt konusu vs. isler biraz daha iyi ford da. bilirsin belki zaten fordun TDCI dizel motoru ile pejonun HDI yı aynı motor. o araçla ben olsam takas düşünürüm ancak iyi bi baktırman lazım. ilk önce tramerini sorgulat bak perti cartı curtu varmı sonrada motoruna çok iyi baktırman lazım. enjektörlerde sıkıntı olsa kafadan takımı 1.500 tl. motor üflüyosa bitmişse 4.000 den fazla. yani sorunu yoksa sıkıntısı yoksa bence bantıklı bi teklif.
|
||||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Kesınlıkle bulaşma derim tek kapı koltukılu diyosun yanı araç kamyonet her sene muayene vb bir sürü sorun hiç dertsiz başını derde sokma derim.
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
|||
Bende bu tek kapılara gıcık oluyorum ila beğenmiyorum ama tabi zevk meselesi ayrıca satmasıda zor olur. |
||||
![]() |
||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|||
araç büyük ihtimalle kapalı kasa kamyonet(panelvandan )dönme her yıl muayne gibi sıkıntıları var bence de bulaşmayın .
|
||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||
![]() |
||||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|||
Eğer takas edeceğin araç kamyonet geçmiyorsa düşünülebilir.
Özellikle turbosuna ve motor basıncına baktır. İşi bilen motor ustasının 1 saatini almaz tüm pistonların basma basıncını ölçerek motorun ne durumda olduğunu sana net söyler.
|
||||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||||
![]() |
||||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|||
gti iyi değişmem forda yemişim fordu.ararsın sonra gti yi.bende de gti var.ne takaslar geldi bana da ama vaz gecemedim gti den gtinin yeri ayrı.kullanmayan bilemez.
|
||||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Yakınlarımızda bi gti olsada 1-2 tur atsak. ![]() |
||||
![]() |
||||
Baris İSSİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
|||
fordda guzel araç temız ıse neden olmasın amma ve lakin kamyonet olarak gecıyosa arkadasların dedıgı gıbı o zaman zahmetlı ve masraflı.
|
||||
![]() |
||||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|||
allah kısmet ederde bir gun buluısmalara katılabilirsek 1-2 turluguna veririm :)) korkma cok yakmaz lpg de koydum nasılsa :))))
|
||||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
İnşallah, gti'ın tadını alıpta 1.4 hdi'den soğumayalımda :) |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|||
valla sogursan alırsın bi tane gti :))
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Hele bi binelim bakalım :)) |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|||
baq kullananlar nasıl biliyo :))
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
O zaman hiç oturmamak lazım koltuğuna, biz 1.4 hdi'nin ekonomisiyle mutluyuz :) |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|||
bizde gti nin lpg siyle mutlu olmaya calısıyoruz :)) hayat g t i ile güzel :)
|
||||
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|||
206 gti kullanıyorum hele otobanda bir sağ bir sol serit atlarken cok zevkli oluyo.yanından gectikleim öyle bakıp kalıyor ya en guzelide o :))) ama 106 gti daha fenaymıs galiba hiç 106 gti kullanmadım bilmiyorum.kullanmak isterim.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Lpg olmaz ya benzinli olacak yada dizel, otopark sorunu olmamazı lazım :) |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|||
ewet aynen 106 gti daha seri.internette izledim 106 gti ile 206 gti yi 106 tokatladı 206 yı.ama fazla bir mesafe acamıyor.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|||
bizim burda otopark sorunu yok usta.cunki kapalı otopark yok bizim burda :)) bize her yer otopark yani :))
|
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |