|
LİP |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
firar 54
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: emekli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2013 Saat 09:54 |
Arkadşlar slmlr. 206 aracımın lip i kırıldı nereden nasıl kaça bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz
|
|
Mert Pekcan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mert Pekcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sahibinden.com'da her türlü lipi bulabilirsiniz
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
on numara birşey bu al tak gönlün rahat etsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dis-aksesuar-peugeot-206-esnek-on-tampon-eki-lip-sntden-102577617/detay
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende 2000 honda 1.6ies vardı bundan aldım iyi bir ustaya taktırdım adamın saatlerini aldı ama sonunda başardı ustanın taktıgı o son lip'ti ve daha sonra kesinlikle takmam dedi ki aracımda 3,5cm spor yay vardı üstüne bide ben ön yayları kesmiştim :) zaten kaucukdan oldugu için esniyo sürekli sıkıntı olcanı düşünmüyorum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinalleride onun kadar tatlı göstermiyor aracı ama tanıdığı iyi bir usta varsa neden olmasn :)
|
|
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinal lipler ne kadar acaba ve nasıl temin ederiz
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
firar 54
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: emekli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tşk.arkadaşlar peki fiyatlarldan bir bilginiz varmı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |