|
308 klima sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kesendemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kesendemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2013 Saat 12:00 |
aracımı çalıştırdıktan sonra motor ısınıncaya kadar klima ile ısıtmaya çalışıyorum ancak klima bir türlü sıcak hava üflemiyor. En çok serin bir kava üflüyor, o da dışarısı 0 derece iken üşütüyor. Acaba diğer kullanıcılar ne diyor bu konuda? Not: Aracıma daha yeni bakım yaptıdım. Kilma gazı ve polen filtresinde problem yok. Usta, sıcak hava borusu çıkmıştır gibi bir şey söyledi ama ne derece anlamlı dediği? teşekkürler
|
|
308 1.6 Comfort 110HP Auto6R
2010 Model |
|
ömer_tarsus
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
|
Soğuk klima açarken farketmiyor ama bildiğim kadarıyla içeriyi ısıtmak için motorun ısınması gerekiyor
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Klima araci isitmak icin degil sogutmak icindir. Sicak hava ise motordan gelen sicak sogutma suyu sayesinde olur. O yuzden Omer'in de dedigi gibi aracinizin isinmasi gerekiyor.
|
|
kesendemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kesendemir
|
anladım. yani bu normal bir durum..Teşekkür ederim
|
|
308 1.6 Comfort 110HP Auto6R
2010 Model |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet normaldir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |