![]() |
|
yardıım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuuncii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2012 Konum: Burhaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 19:47 |
triger kayışını değiştirmem gerekiyor orjinal parçaları olacak şekilde ne kadar tutar işçilik hariç. birde nelerin değişmesi gerekiyor sadece kayış mı yoksa başka şeylerle birlikte mi? acil cevap arıyorum?
|
|
Ege mavisi 307 ;)
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ustaya gitiginizde triger değişicek deyince trigere ait ne parca varsa hepsini değiştirir.ben değiştirdim gecenlerde trigeri
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın benzinlimi, dizelmi? 1.4mü 16mı?
|
|
![]() |
|
tuuncii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2012 Konum: Burhaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
1.6 benzinli 2005 model
|
|
Ege mavisi 307 ;)
|
|
![]() |
|
ben aslında değiştirdim fakat şuan bir yere sürtüyormuş gibi ses çıkartıyor triger kayışının olduğu yerden geliyor ses büyük ihtimalle bilyelerden biri değişmemiştir diyor usta yarın tekrar sökülüp bakılacak 3 bilye var diye biliyorum hangisinin değişmediğini anlayamazsak komple set değişmesi gerekiyor diyorlar
|
|
Ege mavisi 307 ;)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sponsorumuzda 1.6 benzinli aracınız için orjinal triger seti 140 TL
http://www.peugeotmarket.com/307-16-BENZINLI-TRIGER-SETI,PR-169.html |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |