|
Araç satış istasyonları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mev347
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 14:36 |
Uzun zamandır düşünüyorum.2. el araçlarda çok haksız kazanç ve yalancılık söz konusu (sözüm meclisten dışarı)
Bir fikir olarak araç muayene istasyonları gibi araç satış istasyonları kurulması gerek.Örneğin ben aracımı satmak istiyorum ve satarken bu istasyonlara götüyorum,bu istasyonlarda aracın a'dan z'ye kadar herşeyini (arızası kazası hatası vs.) muayene kağıdındaki gibi yazılarak aracın gerçek değerinin belirlenmesi sağlanıyor.noter satışında da bu değer üzerinden satım işlemi yapılıyor.böylelikle hem aracı tanımış oluyoruz geçmişini daha iyi biliyoruz hemde haksızlıkların önüne geçmiş oluyoruz. |
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslında kaba taslakta bu işlemi eksper ler yapıyor yaparda ama ne kadar dogru yaparlar tartışılır galerilerle anlaşmalı eksperler oldugunu duymuştum galeri aracının daha çabuk satılması için her istedigini ekspere eksper raporuna koyduruyomuş .
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir web projem var. 2.el piyasasını biz yöneticez inş.
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Böyle var diyip kaçma olmaz ama merakta bıraktın şimdi daha detaylı açıklama istiyoruz :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |