![]() |
|
106 Benzin Lambasi Yandiktan Sonra Kaç Km Yol Alir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2012 Saat 09:17 |
Babamin araci wv onlarda benzin lambasi yandiktan sonra bir 60 70 km daha yol yapiyorlar 106 icin bu durum
Nedir kac km yol yapabilir ? |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bizimkiler o kadar gidicegini tahmin etmiyorum ben 35 40 km yaptım hız sabit 90km'de.. karşıdan geliyordum benzin ibresi dibe vurmuştu ne tırstım benzin biticek yolda kalıcam die. |
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben lamba yanar yanmaz gidiyorum benzinciye korkarım yolda kalmaktan fazla benzine para harcıyorum oyüzden oda sıkıntı oluyo merak edıyorum acaba kaç km yol yapar
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GTI için 40.50 xr quick için 75 80 km daha yol alırsın ancak bu değerler rolantide 90 üzerinden.120 de gidiyorsan 15 20 km aşağıya inmelisin
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |