![]() |
|
deri direksiyon dikimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 Saat 23:49 |
arkadaşlar aracıma deri direksiyon kılıfı sarmalı aldım bi iki güne elimde olur bunu ben dikecem modifiyeciler 45 - 50 tl arası bi fiyat istiyolar buna ben deriyi 12 tlye aldım hem fiyat olarak daha uygun hemde ben arabamla uğraşmayı çok seviyorum bu konu hakkında bilgisi olan nasıl dikilir diye bana yol gösterebilecek olan kardeşlerim veya büyüklerim varsa sevinirim...
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Erbin arkadasimizin calismasina bir goz atin derim:
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16534&title=direksiyon-deri-kaplama |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
çok güzel yapmış ben bukadarına cesaret edemem :)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Olmazsa sokup atarsin ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
haklısın aslında ilk başta aldığım deriyi dikiyim beğenmezsem bu yöntemi deneyim
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
sabır isteyen bir iş :) ama yaparsınız derinin kaliteli ve sert olması gerekli. oto döşeme yapan bi yerden almıştım parçayı ama gayet sağlamdı ve çok iyi olmuştu. çok uğraşmıştım :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
zevk alarak yaptığınız sürece sıkıntı yok ben aracımla ilgilenmeyi çok seviyorum maliyette önemli bi yerde tabiki ama zevk bi başka ayriten ben yaptım demek daha güzel...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
aynen öyle 8 TL tutmuştu benimki ayrıca 5-6 saatte işçiliğim :))
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
siza bi tavsiyede bulunabilirmiyim eski bi döşemeci olarak söylüyorum deriyi 1 gece suda bırakın daha sonra dreksiyon üzerine uygulayıp dikin inanın çok daha güzel sonuçlar alıp daha güzel oturacaktır dreksiyona
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
tabi tavsiyeniz çok önemli benim için burdaki amaç fikir alışverişi yaparak en iyi sonucu elde etmek http://www.hepsiburada.com/liste/carub-direksiykilifi-br1832402-gri-sarmderi-ekstlux-1832402/productDetails.aspx?productId=otmbrkbr1832402&categoryId=20024867
bu linkteki ürünü aldım dediğiniz işlem bu üründede işe yararmı yaparsam doğrumu olur biraz daha detaylı anlatırmısınız mesela suda beklettıkten sonra kurumadanmı dikmeye başlayım yada kurumasını bekleyimmi buna benzer püf noktaları belli edermisiniz mesela dikişleri nasıl atayım düzmü çaprazmı tecrübenize dayanarak tavsiyerde bulunursanız sevinirim...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
güncel
|
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
bende direksiyonu kaplamayı düşünüyorum nasıl bir ürün bu ... iyi ve kötü yanlarını yazarsanız sevinirim.. |
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
merhabalar. bahsettiğiniz ürüne bende daha önce bakmıştım. ancak yanılmıyorsam bu üründe iğne ile dikmeye gerek yok. içinden kalın bir ip çıkıyor ve kılıfta bulunan deliklerden geçirerek gerdiriyorsunuz aksesuarcının bana anlattığı kadarı ile. çok iyi , orjinal bir deri kaplama olmayacaktır. bu işlemi yaparken direksiyonuda sökmenize gerek yok zaten. sadece direksiyonun daire kısmına geçiyor. göbeğe bağlanan kol kısımları açıkta kalıyor. takma kılıflar gibi bir yerde. eğer orjinal birşey istiyorsanız direksiyonu söküp, kalıbı çıkarılmış bir deri ile el dikişi yapmanız gerekli sanırım. yukarıdaki linkkte ayrıntılı anlatılmış.
kılıf pek hoşuma gitmedi benim bende benim direksiyonumu deri ile kaplattım.120 tl. ücret aldılar. gayetde şık ve güzel duruyor.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |