![]() |
|
Far Çerçevesi Arıyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2012 Saat 11:50 |
Arkadaşlar 2004 model 307 aracıma uygun far ve stop çerçevesi arıyorum. Krom olanlardan buldum fakat çifti 100tl, ben alacağım çerçeveyi karbon folyo ile kaplayacağım o nedenle plastik boyasız daha ucuz bir ürün yeterli olur. Bildiğiniz bir yer var mı acaba?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şahin Peugeot, Peugeot Efe ???
|
|
neverThere
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
fibercilerden yaptırmayı dene söylediğinin hazırı yok diye düşünüyorum varsa da hiç karşıma çıkmadı.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
bugün konya'da sanayide bi dolaşıcam belki bulurum aksesuarcılarda
|
|
neverThere
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu ürünleri bende gördüm fakat tam olarak istediğim böyle tüm bir parça değil sadece çerçeve gibi far ve stopların etrafını kaplasın. Malzemesi de fark etmiyor lakin siyah karbon ile kaplayacağım.
|
|
neverThere
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |