|
Far temizleme mi Yan sanayi far mı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Bavik
1. Vites 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2012 Saat 16:50 |
|
Arkadaşlarım aracımın ön farlarının içleri baya karanlık duruyo aynı
zamanda üst tırnaklarda çatlaklar var far temizlememi yaptırıyım yoksa
yan sanayi far alıp taksam mı direk karar veremedim yan sanayi far ın
çift i 240 liraya geliyo far temizleme çift i 150 civarı tutuyo 406
araç
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yan sanayi onermem. Cikma bulma ihtimalin yok mu?
|
||
Bavik
1. Vites 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çıkmacılar orjinal sıfırla aynı parayı istiyolar soruyosun tanesine 200 lira diyo zatn sıfır orjinal i 230 dan itibaren bulabiliyosun
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
O halde 230 lira yan sanayi fara verecegine 240 lira orjinal fara ver derim. Orjinalin 240 lira olduguna emin misin? |
||
Bavik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yan sanayide çifti 240 a geliyo orjinalde tek i 230 yani çift 460 oluyo o zamn da beni fiyat olarak kasıyo
|
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben sahsen orjinal alip kullanmaktan yanayim. Zaten fari tek takamazsin renk farki olur. En guzel takim halinde cikma almak gibi gozukuyor. |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben dün temizlettim çiftine 100 tl verdim, sıfır gibi olmadı ama sıfıra yakın sayılır, içinide dışınıda temizlediler
|
||
Bavik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
biraz piyasa araştırması yapmam gerekicek heralde çıkma için ama temizlemede mantıklı geliyo
|
||
serkanadu
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkanadu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Aynı konuda ben de karar veremedim. Bugün sordum sanayiye . Dediğiniz
gibi yan sanayi çifti 240 TL... temizleme 150 TL... Ne yapsam Bilemedim.
|
||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
yan sanayi far kesinlikle tavsiye etmem.
ben depo marka almistim. yolu bile duzgun gostermiyordu. ayrica reflektorde boya hatalari vardi. |
||
erenuluoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
|
bavik kardes selamlar, aracın sase numarasının son 8 hanesini verirsen sana sıfırı için güzel bir fiyat alabilirim. ben de arkadaslara katılıyorum, yan sanayi kattiyen alma..
|
||
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu far temizleme olayı stop lambalarında yapılıyor mu ?
|
||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
||
yenice
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben de ön farları kontrol ettim bir marka göremedim. kaputun içinde kalan kısımda ∞HCR PL 05450 yazıyor. bunlar orjinal farlar mı?
|
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
serkanadu
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkanadu
|
|
Dün sanayide bir ustaya sordum. Adam far temizleme işi yapıyor. O da yan sanayi far kesinlikle tavsiye etmem dedi. Vidalanacak yerleri de uyumsuzluk gösterebiliyormuş. O zaman far temizletme forever... 150 TL |
||
206 Roland Garros 90hp
|
||
yenice
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar rica etsem orjinal farı olanlar farın iç kısmında yazan kodlara bakabilirler mi? ∞HCR PL 05450 yazıyor bende. sağdan sola paralel çizgiler var farın üzerinde. bu far orjinal mi?
|
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
göktuğ
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
nerde yaptırdın kardeş adres verebilir misin? bize de 100 e yapar mı?
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaslar far temizligi yaptırırken dikkat edin, farımı soktuler aractan icine temizleme ilacını döktüler, çalkaladılar, sonuc farlar eski oldugundan icerideki parlak boyası kalktı bazı yerlerde. ben de mecburen farları sokturup, karartma yaptırdım 200 tl vermistim zamanında.
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam mesajını yeni gördüm bence hiç temizletme, ilk günler çok güzeldi ama 2 ay geçti sararmaya başladı... |
||
SZKR
1. Vites 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yan sanayi far kesinlikle tavsiyem değildir. 307 ye orjinal darın ayağı kırıldığı için takmıştık ama kesinlikle canını sıkacak bi aydınlatması olacak, bil. Orjinalle çok fark ediyor.
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bencede kesinlikle temizletmeyin 2 ay sonra paranızın bosa gittiğini görürsünüz |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |