|
206 Arka Kapı Döşemesinin sökülmesi YARDIM !! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
stimulate
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı stimulate
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 20:50 |
206 Arka kapı döşemesi nasıl sökülür acaba ? Aracımın arka camları manuel, birçok yerdebu link verilmiş http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=41
Ama burda bulunan cam kolunun nasıl söküldüğünü bir türlü anlayamadım !!
Üzerinde vida veya vidaya ulaşabileceğim bir kapakta yok!
Patlak olan hoparlör'ü değiştirmem gerekiyor.
Bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim.. Düzenleyen stimulate - 24 Haziran 2012 Saat 20:53 |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya cekerek cikiyordur ya da su videodaki gibi arkasina teli vardir.
Düzenleyen koliva - 24 Haziran 2012 Saat 21:46 |
|
stimulate
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı stimulate
|
Valla süpermiş
Teşekkürler Yarın bi deneme yapıcam bakalım umarım olur .
Denemeden sonra Paylaşıcam.
|
|
stimulate
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı stimulate
|
Elimde videodaki gibi bir alet yok oyüzden böyle deneyemedim ama , kol içinde öyle bir metal halka görünmüyor sanırım sıkı geçme olarak yapılmış hala sökemedim :(
Deneyen varsa resim eklerse çok iyi olur yoksa kapı elimde kalacak ..
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Alete gerek yok. Hemen kolun arka kisminda kalan dosemeyi elinle iceri it, orada eger metal bir klips goruyorsan o klipsi once cikartman gerekiyor. Duz bir tornavida ile az birsey ugrasarak cikartabilirsin. Eger yapamazsan asil kendine dogru, hepsi birlikte cikar |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |