|
407 disk |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
turkuaz55
1. Vites 02 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2012 Saat 23:37 |
arkadaslar benim 407 ye fren disk i aldim ama disk i alirken adam bana rulmonlari vermedi onu ayriyetten alican dedi acaba disklerle bir satilmiyor mu ki rulmonlar
bilgisi olan cevaplar mi?
|
|
407 berline yer ucagi.....
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben kendi aracima (307 SW) disk alirken bakmistim ve rulmanli ve rulmansiz olmak uzere farkli paketler halinde satildiklarini gormustum. Rulmanlar ayri da siparis edip taktirabilirsiniz. Rulmanlarda sorun oldugunu mu dusunuyorsunuz? |
|
turkuaz55
1. Vites 02 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
dusunmuyorum ama arkadasimda megen var diskleri alirken rulmonlarla birlikte almis ti ayni paraya..
|
|
407 berline yer ucagi.....
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Oyle bir kampanya olmus olabilir mi? Ayni fiyata verilecegini sanmiyorum ama isterseniz sponsorumuza bir sorun. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |