|
silecek sorunu |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
ask307
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2012 Saat 19:58 |
selam arkadaşlar bugün aracımın ön camı kaskonun anlaşmalı servisinde yan sanayi camla değişti. eve geldim silecekleri çalıştırdım sileceklerden sol silecek sanki bir yere takılıyor gibi çalışıyor, çalışırken arabamdan indim sileceklerin arabaya bağlı olduğu yer çalışırken arabanın kaputuna değiyor ve kaputu yukarıya doğru kaldırıyor, resmen deliye döndüm, arkadaşlar sizce bu problem ne olabilir
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
bestfear
2. Vites 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Silecek kolunu sökerken zorlamış, yamultmuş olabilirler... geçen özel servisten geldikten sonra benim silecektende tuhaf sesler gelmeye başlamıştı... Kolu yamultmuşlar neyseki düzelttim...
|
|
ask307
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabii ondanda olabilir benimde aklıma ilk o geldi sonradan acaba cam orjinal değilya 1 mm bile fazla bombelik olsa yapar diyorum yarın görcez götürcem camı takan yere
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
tolga35
1. Vites 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu sorun çoğu 307 de kroniktir.sol sileceğin araca bağlandığı demir dibinden kopuyor ve silecek çalışırken olduğu yerde oynamaya başlıyor dolayısıyle kaputun ucuna sürtmeye başlıyor.normalde de yakından bakarsan sileceğin yüksekte kaldığını ,yani kaputa yakın durduğunu görürsün.ayrıca kaputu aç, sileceği kaldır ve dibinden oyna dibi oynama yapıyorsa dediğim gibidir normalde mıh gibi oynamaması gerekir. sorun dediğim gibiysetamirinde de yardımcı olabilirim,kolay gelsin... |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
ask307
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol dostum teşekkür ederim çok hafif oynama vardı anahtarla sıktım sonuna kadar ama yinede çok ama çok hafif oynama vardı
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
htg307
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: 307de Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamda söylediğiniz gibi bir sorun var benim aracımda. Sol ön silecek kaputa değiyor. Arabayı alalı 15 gün oldu alırken farketmemiştim birde baktım ki yağmurlu havada calıstırınca kaput sanki yerinden cıkacak gibi.. elektirikciye gosterdim fakat kaportacı bakacak dedi.. Sanayiye gitmeye zamanımda yok.. Ne yapabilirim önerisi olan var mı? Düzenleyen htg307 - 29 Mart 2013 Saat 23:57 |
|
htg307
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: 307de Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cevap verebilecek yok mu arkadaşlar?
|
|
nisan448
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: free Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selamlar kardes,
forumda dolasirken bu mesajini gordum, sirf sana mesaj yazmak icin buraya uyede oldum. ayni sey bundan once bir hava filteresi degisiminden sonra 308 peugeotte basima geldi. bayagi korkuttu bizi okadar yere gostermemize ragmen kimse cozemedi, ama sorun basitmis, sag silgeci sola, sol silgecide saga takmislardir yanlislika, ondan boyle oluyor, yerlerini degistir sorun hallolur. simdi bir dinlenme cayi icebilirsin. |
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorunun çok çeşitli sebepleri olabilir. silikonu fazla kullanıp camı mm likte olsa yüksek te bırakmış olabilirler yada daha önceden kaput değişimin kaynaklı menteşe ayarsızlığından kaput olması gerekenden daha alçak olabilir. sileceği söküp bir diş yukarı kaldırarak monte etmeyi dene. kol biraz daha yüksekte kalırsa kaputa değmeyebilir. yakın dan görmek lazım ama kolaylıkla halledilebilecek bir sorun.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
terzuu
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
bize her yer trabzon
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Acaba araciniza dogru silecek takilmis mi? |
|
MertKurt
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
madem konumuz silecek bir şey sormak istiyorum arkadaşlar;
aracım 2005 model 206 1.4 x-desing alp beyaz,peugeot un bu modelinde yagmur sensörü varmı arkadaşlar,benim bildiğim yok.ne göterge panelinde nede uyarı sinyali:/fakat geçenlerde sagnak yagmurda seyir halinde iken yagmur bir hızlanıo bir yavaslıodu aynı şekilde silecekte tabi auto konumda iken.yan koltukta oturan arkadaşım olayı farketti; -mert yagmur sensörlümü bu araç? -yuooo,niye ki? -e baksana silecek bir hızlanıo bir yavaslıo... - :/ .... *-+?%&...yok ali NorMAL. Fikri olan? Dip Not:diğer konu hortlamasın diye buraya yazdım affola 14.03.2010 Düzenleyen 2o6 - 30 Mart 2013 Saat 22:29 |
|
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
|
tolga35
1. Vites 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun yukarıda yazdığım gibidir büyük ihtimalle arkadaşlar. sileceği çalıştırıp bakarsanız çalışırken oynadığını görürsünüz. |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
htg307
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arabayı alırken sadece bir camurluk değişik dendi yani kaputla oynama oldugunu dusunmuyorum. silecek sanırım en üst kademede. yogun calıstıgımdan dolayı aracla ilgilenemiyorum ne yazık ki. bu c.tesi zaman bulursam sanayiye götürücem durumu burada paylasırım ama sag sol karıstırma olmus olabilir buda kafamı kurcalıyor gercekten.. |
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet arkadaslar yazinca bende oyle dusundum ama silecek kollarini hatali takabilecek kadar dikkatsiz ustalarin olabilecegini hic aklima getirmedim
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
htg307
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen söylediğiniz gibiymiş ters takılı durumdaymış arkadaşlar çok teşekkürler.
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hohohooo bu ters silecek takan ustalar silikon cekio kafayı buluyor deriz biz zaten hadi gecmis olsun.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
ENDER
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2016 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun tam da dediğin gibi hocam çözüm önerin nedir ?
|
|
ENDER
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2016 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorun tam da dediğin gibi hocam çözüm nedir ? |
|
ANGAZ007
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2018 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorun bende de var tam dediğiniz şekilde tamiri için yardımcı olursanız sevinirim
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |