![]() |
|
Araç önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | |
Fatih Ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 Saat 11:03 |
Arkadaşlar şu aralar 206 lara merak saldım, daha önce 306 griffe vardı, ankara da şu aracı gördüm ne dersiniz alınır mı sizce, km filan çok geldi, değişenyok etek altı boyalıymış
ilan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-acil-lpg-si-isli-temiz-klimali-siyah-66447105/detay/ |
|
![]() |
|
Fatih Ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
195 bin km olması bir sorun teşkil eder mi
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bence uzak dur etek altı değil bel altı boyalıdır buda tavan hariç boya demektir. Çizikten komple boyanmaz illaki kaza olmuştur iyice sor eğer bu arabayı alacaksan. Birde km fazla iyi bir peugeot servisine gitmeniz lazım.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Cizikten niye boya olmasın benim araçtada sağında solunda ufak tefek ezik çizik boyada kuş lekeleri vardı bende parça parça boyatmak yerine tavan hariç boyattım sonuçta 2000 model fakat benim araç 113 bin km .Bu araçta km çok ayrıca içide çok temiz gözükmüyor ben olsam almazdım.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
plakasını yaz 5664 e yolla bakalım hasar varmıymış merak ettim
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Rengı bence ıyı deıl sıyah hemen tozlanır pekte temiz gelmedi bana sahsen
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
km cok fazla kafama yatmadi sahsen
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Daha temiz bir araç bakın bence başınız ağrımasın sonradan.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim.
siyah rengin bakımı zordur farkındayım fakat bende bu renk seviyorum, bu aracı alırsam 5 yada 6 kol beyaz jant takmayı düşünüyorum, camlara da açık renk film yapmayı düşünüyorum. sahibiyle şimdi yine görüştüm, al satçılar ve galericiler geldi abi diyor, hepsi de ölü fiyat vermiş. 4 lastiği kışlık michelin marka yeni taktırmış, nereden baksan 500 tl eder, yazlık lastikleri de verecek, km olayına ve bel altı boya olayına pek takılmamak lazım 25 tl ye istediğin km ye düşürüyorlar, araç rengi siyah olduğu için boyatılması normal, elbette kazası var mı ok mu iyice bakıtılması gerek, km de ş.içi ( ankara ) 0,22 krş yaktığını söyledi cumartesi günü aracı bilgisayarlı teste sokturucam, orada çıkar ne yi olup olmadığı |
|
![]() |
|
yigidow06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigidow06
İmkanın varsa az bişey çıtayı yükseltip kesinlikle dizel al derim.
|
|
ygtahmtkrks
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
malesef imkan kısıtlı, 11 - 12 bin tl 306 ya vereceğime bundan alayım diyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
arkadaşlar araca baktım, haşat ötesi :( , 198 bin km de araç
* ön kaput olduğu gibi macunlanıp boyanmış, macun çatlama yapmış * arka sağ çamurlukta aynı şekilde * ön soldan darbe yemiş, çamurluk değiişmiş, sol şaseye kadar boyalı, * aracın boyası emanet yapılmış, her yerinde boya damlacıkları mevcut * fiyat olarak 11,350 e kadar düştü 11 e de düşerdi sanırım ama düşünmek için zaman isteyip ayrıldım. |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Parasını hak eden 306 çok daha isabetli olur bence , bu fiyatlara alacanız 206 başağrıtır dıe dusunuyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
gidişat onu gösteriyor :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
Arkadaşlar tekrardan konu açmak istemedim, o sebeple buradan devam etmek istedim.
Düzenleyen Fatih Ceyhan - 15 Ocak 2012 Saat 14:31 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Kaput değişmiş , şaselerdede oynama varsa ben olsam almam hiç birşekilde
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
oynama yok dostum, 13 yıllık araç alıyorum illaki bir kaç boyalı yeri olacak,
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
araç sadece hızlanırken tekleme yapıyor, benzinden lpg ye geçişleri güzel,
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Km si biraz fazla ama sizin için sorun oluşturmuyorsa neden olmasın.Piyasada boyasız araç mı var artık. Paslanma çürüme filan yoksa iyidir.
Hayırlı olur İnşallah... ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Arkadaşım boya var boya var benim arabada boya var ama değişen yok kaputta kolayla değişmez demek istediğim önden kazalı araba almak şans oyunu gibidir ama fiyatta buna mütabin uygun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |