|
30 Ekim Drift Yarışı İstanbul |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 Saat 15:43 |
|
Organizasyonun güzel ve doyurucu geçmesi için işin içinde sponsorlar da olacak .
Güvenlik özel eğitimli ve çok sayıdaki güvenlik birimleri tarafından sağlanacak. Yarışa en az 20 araçlık katılım olacak.Yurt dışında olduğu gibi , eleme usulü bir sistem ile ilk 16 , ilk 8 , yarı final ve final karşılaşmaları yapılacak. Her tur 2 çıkıştan oluşacak.Puanlama 10 üzerinden yapılacak.Spin atan pilot otomatik olarak 0 puan alacak.Bu da bir sonraki çıkışına işini oldukça zorlaştıracak. Puanlamayı yapacak olan Jüri yurt dışından geliyor.Eğitimlerden ve antrenmanlardan tanıdığımız Faruk Kugay ana hakem olacak.Yardımcıları ise IDS (International Drift Series) hakemlerinden Harald Muller ve JDM All Stars'ın yaratıcısı ve sahibi Naill Gunn olacak. Seyırcıler ıcın ucretsız olacak Katılım Listesi 1) CeCoLi
2) AlbaYDemircaN 3) Berkek
4) Csalli
5) Fieryx
6) Okan
7) Apopeugeot
8) Özel Üye ???????? 9) Çok Özel Üye ??????? .
.
.
.
.
.
.
Düzenleyen ErhaN - 28 Ekim 2011 Saat 22:00 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gidermiyiz ?
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzelmiş (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sen evinde otur
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İzlesek mi
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gökay'ım s2000 ler varmıs :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok uzakmış ya. Anadolu yakasında olsaymış.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Nerede Yapılıyor Bu yarışma ... Hangi Pist
|
||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Olimpiyat stadinda albayim saat 14: teymis
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Drift zaten bağımlılık yapan bir olay hastasıyız ama dersane çıkış saatime uyarsa gelmek isterim... |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
işim gücüm yok birde orayamı gitcem. Evdeki televizyonu boşunamı aldık kardeşim
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
O tarihlerde burdayım
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tv vermeye bilir be metinim hem
Canli gibi olmazz |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben gidiyom abi gelcek abilerimle toplanım gidelim :) pug turkey pankartınıda açarız :)
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
biliyorum, aslında emrah gidecek diye gitmiyorum çaktırma (:
şaka bir yana, cumartesi bursada olacağım pazara sarkabilir o yüzden gidemem zaten.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaslar bu sene Ocak bulusmamızda hatırlayacagınız uzere aynı yerde yıne aynı tıp bır yarısmayı ızlemıstık ve devamında Deposite AVM dekı kartınge gıtmıstık...
Bu organızasyona ben gıdıyorum...
Gelen gelsin Listeyi ilk mesajın altına yapıyorum...
|
||
hakann83
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:)) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abicim yazabilirsiniz beni hem yakın hemde pazar günü kurs yok aksilik olmazsa gelirim
|
||
hakann83
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim is yerine yakin sayilir isten ciktigimda ararim bi organizazyon yaparsaniz kartin gibi oraya gelirim cem abi |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yaz abi yazz :)))
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |