![]() |
|
Arabamı lipledim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 10:16 |
|
Aldığımız lipin montajını dün yaptım arkadaşlar bakalım beğenecekmisiniz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Masallah abı gayet guzel olmus. Keyıfle surtmeden kullanmanı dılerım |
||
![]() |
||
|
bu bizim taşkınların aldığı lipmi şimdi ???güle güle kullan alparslan abi ...
Düzenleyen by_ersin - 20 Ekim 2011 Saat 10:20 |
||
![]() |
||
|
Evet ersınım o lıp
![]() |
||
![]() |
||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynen ersin o lip güzel oldu valla :) sağolasın cem ama sürtmedende keyfi çıkmaz onun beaaa
![]() |
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
![]() |
||
|
TAXI lerin Ruhunda Var
![]() Lip Çok Yakıştı Hakikatende Yalnız Dikkatimi Çeken Nokta Lip Sabitleştirme Olayında Vida Kullanılamamış Kullandığın Zımba Sistemi Sağlıklı Olacakmı ? CeCoL im Seninkide TAXI VIII Olacak Galiba...
![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 20 Ekim 2011 Saat 10:25 |
||
![]() |
||
|
Evet bu zımba olayı benımde dıkaktımı cektı. Lıp surtunum yıpranmıs olsa degıstırmek ıstendıgınde sokulurken cıddı zorluk cıkacak gıbıme gelıyor. Neden vıdalamamıslar anlayamadım...
Yok abı ben TAXI X olayım
![]() |
||
![]() |
||
|
Vayyyyyyyy!!!! Yine Gizli Kapaklı Projeler;
TAXI X demek Tamam Usta O Zaman Devir İşlemlerini Başlıyorum....
![]() |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
abi hayırlı olsun güle güle kullan
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
alparslan abi çok güzel olmuş güle güle kullan,
geçen yayalar shellde gördüm seni pendik istikametine gidiyordun bende karşıdan geliyordum, sellektör falan yaptım ama gördün mü bilmiyorum (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Hayırlı olsun abi yakışmış ama ben birazdaha önde olmasını isterdim.Yinede çok beğendim ne güzel senin tampon düz benimki gibi dalga yok o dalgalarda biraz sıkıntı yaratıyor ama yakında bizde görselleri ekleyeceğiz inşallah...
|
||
![]() |
||
|
Evet senın tampon duz olmadıgı ıcın bıraz sıkıntı olacagı kesın. Iyı emek sarfedılırse gayet guzel olacagına ınanıyorum
|
||
![]() |
||
|
Evet Cem başkan dalgalar sıkıntı verecek ama üstesinden gelmeye çalışacağız.Düz olsa hiçbir problem olmadan vidalayacaktık.Sen bide profun tampondaki yeri gör onun aracına yaptığımızda nekadar yakışacak göreceksin :) adamın tamponu sanki lip için yer ayırmışlar...
Ayrıca Alparslan abinin lip arabayı tamamlamış.Maşallah Allah kaza bela vermesin...
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
abi bende orjinal lipi çıkarsam da bunlardan mı taksam napcam
![]() bir fark olur mu acaba,
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Egerkı beraber yapmaz ısek bır ısı tabancası bulup lıpın o dalgalı kısımlardakı yere oturabılmesı amaclı esneyebılmesı ıcın ısıtabılırsenız cok daha rahat sekıl alıp ısınızı kolaylastırabılır dıye dusundum
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
tamam knk her yerde dile getirme :) yapıcaz tamam az daha sabır |
||
![]() |
||
|
Bence sen hıc elleme. Bence sendekı gayet guzel... Zaten bu lıpte sendekıne benzer sekılde duz bır malzeme. Ve senınkınden kalın onu soyleyeyım
![]() |
||
![]() |
||
|
liple liple :)
|
||
![]() |
||
|
hadi ordan hadi ordan gaz-man seni
|
||
||
![]() |
||
|
Aracın gazlı dıye senıde gazlı sanıyor herhalde
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |