![]() |
|
Kaza yaptım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 21:33 |
Kırkdilimden inerken herzamanki gibi yine sis vardı , önümde birden bir araç belirdi ( stopları bile yanmıyan bir .... ) sert bir direksiyon hamlesiyle kaçmak istedim önü kurtardım ama arka kapının altı onun tampona vurdum , Şükürki ucuz atlattım.
![]() ![]() Düzenleyen zavur - 17 Ekim 2011 Saat 22:28 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun kardeşim.Ucuz atlatmışsın.Allah beterinden korusun.
Ersin komple bu kurşun döktürme işini bi konuşalım.
![]() |
|
![]() |
|
ŞevkeTŞeneR ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: İST, Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmiş olsun kardesim ucuz atlatmısın
![]() |
|
ŞevkeT ŞeneR
İstanbuL/EyüP PeugeoT/106xR & ŞahiN_S A+Rh |
|
![]() |
|
çok geçmiş olsun tutanakta belirtmişsindir inşallah stopların yanmadığını
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
cana geleceğine mala gelsin sağlık olsun Allah beterinden korusun |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
haydaaaaaaaaa...noluyoruz...çok geçmiş olsun kardeşim ...allah beterinden saklasın... evet bahadır en kısa zamanda konuşalım ...
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Sağolun arkadaşlar tamda sis taktırmalıyım derken bu olayın olması ne garip
![]() |
|
![]() |
|
gecmıs olsun
havalar kotu dikkat edelım arkadaslar |
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
ne oluyor ya günde 1 2 kaza haberi :(((((((((((
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Geçmiş olsn aBi.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Eğer trafiği çağırsam adamın saten arabayı alırlardı , aslında ilk başta çağıracaktım ama boş ver dedim. Doğrumu yaptım bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Evet hergün bir kaza oluyor derken , ben kazalık oldum . Buna şükür birgün önce hemen hemen aynı yerde takla attıydı araba önümde hemen o geldi aklıma gerçekten çok ucuz atlattım
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
geçmiş olsun kardeş
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Abi geçmiş olsun ne oluyo ya foruma herün bir kaza haberi. Allah korusun
|
|
![]() |
|
Nazar var herhal
![]() Düzenleyen zavur - 17 Ekim 2011 Saat 22:32 |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın tekrarı yaşanmaz İNŞALLAH.
|
|
![]() |
|
Amin
|
|
![]() |
|
Aynen bunu diyecektim, gece sis farı için konu açmışın ve sis ve öndeki araç yüzünden kaza geçirmişin, sen bu sis olayını fazla uzatma derim. Geçmiş olsun tekrar Allah daha beterlerinden saklasın hepimizi
|
|
![]() |
|
İlk işim olacak saten sis takmak , kırkdilimmidir nedir okadar yaptılar yolları ama halen tehlike . Hani bidaha gidesim neyi yok , gidiyorum ya biri takla atmış ya biryerden uçmuş derken ufaktan bende bi tıkıladım .Bu dedim yerin kötülüğü şurdan kaynaklanıyor ;
Obruk barajı denen baraj bu bölgede Yükseklik olarak fazla ve iklim sise uygun Acayip sert virajlar var , eskiden çok daha beterdi Öyle bi oluyorki koca bir tır yanına gelince farkediyosun vede buna birden çıkan virajlar eklenince tam bi tehlike yeri oluyor . Gerçi önümdeki aracın stopları yansa bu olay olmazdı ama ... Düzenleyen zavur - 17 Ekim 2011 Saat 22:44 |
|
![]() |
|
baba noluyo bıze boyle yaw anlamadım ben kardesım sanada gecmıs olsun allah beterınden korusun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |