![]() |
|
307XS |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ELANOR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Mart - 1981 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2011 Saat 21:42 |
Arkadaşlar merhaba, aracımı geçen sene bu zamanlar aldm ve çok memnunum hatta beklentilerimin üzerinde bir araç diyebilirim ancak bir arazi işi için satmam gerekcek gibi görünüyor henüz kesin değil ama ben satmak istemediğimden kaça gider bilemiyorum.
Aracımın sağ tarafını kışın park sırasında kayıp sürttüğüm için çizmiştim küçük bir çizikti ama diğer kılcal çiziklerden elden çıksın diyerek komple sağ yanı boyattım üst kısım benden önceki sahibi tarafından kuş pisliği izleri nedeniyle tavan boyanmış ancak kaza kesinlikle yoktuuu ben küçük bi kaza yaptım onda da hasar yok kayıt var zaten o kazadan sonra arabama iyice hayran oldum :) iki araçlı bir zincirleme kazada sadece plakam yamuldu ve küçük bir iki çizik oldu hala duruyor çizikleri ama belirgin değil vs vs kısacası temiz bir araç motoruna hayran kalınacak bir araç nakit 13 bin gibi araziye para lazım olmasa satmak çok zor içimden gelmiyor bir aydır fotoğraf çekcem ama olmuyo işte
ben 3. sahibiyim benden önceki beyin cerrah bir dr ondan öncede savcıydı bende pc teknikeriyim
temiz kullanıldı ben kullanana kadar sigara içilmedi ben içtim yalan yok ama içine bir kez bile izmarit atmadım
117450 km 2002 tüplü ve işli muayne 2012
Sizlerden ricam aracımı kaça satabilirim piyasasını bilmiyorum sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz yardımlarınızı bekliyorum.16 bin gibi düşünüyorum sizce...
|
|
307xs
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16000
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hocam aracın üstündeki lastiklere,ağır bakım tarihine,alt takım durumuna,tüpün motorla uyumlu olup olmamasına bakılarak 16 ile 17 arasında ederi vardır.
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tavan boyası işi bozuyor yoksa daha kaliteli fiyata gidecek bir araç gibi duruyor km iyi modele göre fakat boyalardan dolayı tahmini 15 ile 16 arası gider kaput bagaj sol taraf saglam ise
|
|
![]() |
|
ELANOR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Mart - 1981 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
İşin aslı şu ki elimdeki computest raporunda tavan boyalı değildir ama 2 ay önce kışın kayarak park yerinde sürttüğüm ufak bir kaza için götürdüğüm usta tavan boyalı dedi bende boyalı dedim aslında emin değilim ama kesinlikle pert takla vs bişi yok kaza kaydı sadece benim bir uno ya arkadan vurmamla var onda da benim aracım da hasar yok |
|
307xs
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
tanıdıgın sıgorta sırketı varsa şaseden baksınlar plaka felan degıstıyse ordan gozukur kac sahıbı olmus fln
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
noterde teslim edilirken kaçıncı sahibi olduğumu söylediler
|
|
307xs
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-307xs-5-kapinin-konforu-tek-kapida-57821293/detay/ |
|
307xs
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |