![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 7> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 11:18 |
|
ARACIMI SATMAKTAN VAZ GECTIM SATILIK DEGILDIR BILGINIZE ARKADASLAR
![]() By ahmetsemizz at 2011-08-21 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-21 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-22 ![]() ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-22 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-22 By ahmetsemizz at 2011-08-22 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-22 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-22 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-22 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-22 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-22 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-22 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-22 Düzenleyen AlbaYDemircaN - 24 Ağustos 2011 Saat 22:11 |
||
![]() |
||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() |
|
herkes oglunu elden cıkarıyor. forumu kapatalım bari
![]() hayırlısı olsun kardesım |
||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
![]() |
|
Bir ay istanbuldan uzak kaldık noluyor size beyler. Bencede forumu kapatalım kepenkleri indirip gidelim artık.!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
saol abı ummadım beklemedım zamanı olan bı sıkıntı cıktı mecburum |
||
![]() |
||
![]() |
|
kanka ummadım daha zamanı olan bısıkıntım vardı bugun patladı napem |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() |
|
bismillahirrahmanirrahim noluyor gençler son buluşmada toplu satış kararımı aldınız,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() |
|
yok kardesım almadık bısey ımkanlar ımkanlar |
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
![]() |
|
Allah hayırlısını versin. Sıkıntı varsa söylenecek bişey yok. Allah kısa zamanda daha iyilerini nasip etsin kardeşim.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
eyvallah kardesım eksık olma
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Ahmet'im kardeşim sende mi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
kanka napalım speedy devrıde kapancak gıbı ustat
|
||
![]() |
||
![]() |
|
bir rolur iki olur bu ne olum toplu şakamı yapıyonuz yemezler. |
||
![]() |
||
![]() |
|
Kardeşim inşAllah farklı bir şekilde aracı satmana gerek kalmadan olayı çözersin..
|
||
![]() |
||
![]() |
|
ben cıddıyım abım saka tarafı yok bu ısın ![]() |
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() |
|
Hayırlısı olsun. Hakikatten herkes satıyor arabasını. İnşaallah daha iyisini almak için satıyorsunuzdur.
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
![]() |
|
tesekkurler eksık olmayın
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Bugün birisi şaka fılan mı yapıyor bize. Şok üstüne şok...
Ahmet kardeşim senınde hakkında hayırlısı olsun tez zamanda sıkıntılarından kurtulursun.Ama bugün hakkaten bir gariplik var!
|
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() |
|
Diğer mesajlaları şimdi okuundum. İnşaallah satmaya gerek kalmadan halledebilirsin. Arabasına bu kadar iyi bakan, onun dilinden anlayan kişilerin zorunlu olup da arabasını satması gerçekten çok üzücü.
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() |
|
herşeyde bi hayır vardır belki daha iiyilerine vesile olucaktır..hayırlısı olsun diyelim üzüldük ama satışdan başka çaresi yoksa ihtiyaç varsa en acilinden satılır inş...
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
![]() |
||
![]() |
|
taskın abı tanıyan ınsansın bunun sakasını asla yapmam ama malesef gercek ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |