|
Torpido temizliği tavsiyesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2011 Saat 20:17 |
|
Uzun yıllar otoyıkama dükkanı çalıştırmış bi abimin tavsiyesi üzerine aracın torpidosunu ve kapılardaki plastik aksamı temizledim ve ilk kapıdan çıkan kir resimde belli oysa ben temiz sanırdım her yıkamada siliyorum sonuçta.
Mr.Muscle banyo temizleyicisinin içine kendisinin en az 2 katı kadar su koyup çalkalıyoruz. Sonra elbise fırçasıyla bi yandan püskürttüğümüz mr.muscle su karşımımızı ovalıyoruz ufak ufak.(ben süngerle yaptım fırça bulamadığım için) Sonra temiz nemli bezle duruluyoruz yanımıza bi kova su alıp sık sık temizliyorz tabi bezide süngeride. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben karsımı tam olarak anlayamadım ne oranda karıstırıyoruz???
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
göz kararı ama çoğunluğu su olcak
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bayagi bir kir cikmis. Elinize saglik. Ben hazir kopuk kullaniyorum ama cokta memnun degilim acikcasi. Bunu deneyecegim.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende kullanıyodum torpido temizleyiciler felan adam bi bakışta pis buralar böle böle yap dedi hatta yok abi ben siliyorum rengi öle seni aldatmıştır dedim sen dediğimi yap dedi iyiki yapmışım çok farkediyo gerçekten sıfır gibi oluyo.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yarın almaya gıdıyorum.cumartesı aracımı komple temızleyecegım pasta cıla ıc dıs komple dalmayı planlıyorum bu temızleme seklı güzel oldu.bu puskurtmekten kasıt ne oluyor sungerı kovaya batırsak(karısımın ıcıne) olmazmı yoksa camsıle koyup puskurtmekmı gerekıyor...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hüseyin bide LOC ile deneseydin hem doğal hemde güçlü
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi bu uygulama tam olarak ne işe yarıyor acaba pek bişey anlamadım torpitodaki plastik aksamı silince bu kadar kir nasıl çıkıyor.ayriyetten sürdüğümüz kimyasal temizliyiciler torpitoya herhangi bir zarar vermiyor mu _? beni bu konudaki üstün bilgilerinle aydınlatırsan sevinirim
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
huseyınım en kralı sen benzın dok torpıdoya sonra cakmak cak sıkıntı kalmazkokten temızlık
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benzin çok pahalı mazor daha iyi
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Temizlenmiş torpidonun resmini de görebilir miyiz.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Log tavan için koltuk için iyiymiş aradım bulamadım ama benim yaptığım plastik aksamları temizlemek
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Karanlıktı abi torpidonun resmini çekemedim.Ama parlaklık felan vermiyo çok fazla orjinal şekilde temizliyo görünüm olarak çok farkta yok ama çıkan kir ortada tabi
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sahibindende var, 15-20 tl bişeydi.
plastik aksamları derken şimdi bizim de temiz gözüküyor ama kirli öylemi?
bitmiş resmini çekte bir bakalım.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Anladığım kadarıyla görüntü olarak bir fark yok ancak sağlık açısından yapılması gereken birşey..Bilgi için sağol Hüseyin
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |