![]() |
|
satılık 206 cc jantı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vagabonde ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vagabonde
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 19:00 |
Arkadaşlar merhabalar.Foruma yeni üye oldum.Bundan başlayarak inşallah nice yararlı paylaşımlarda bulunma dileğiyle söze başlıyorum:) Aracımın üzerinde olan cc jantlarımı satıyorum. Gerekli detay için sahibinden 29133536 ilanına bakabilirsiniz.Takas olarak sadece Rc jantı düşünüyorum.Teşekkürler.
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 27 Temmuz 2011 Saat 19:16 |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önce kendını tanıtmalısın üyelerimiz bölümünden direk satışa başlamak olmuyor
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com Düzenleyen AlbaYDemircaN - 27 Temmuz 2011 Saat 19:05 |
|
![]() |
|
vagabonde ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vagabonde
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilanı açtıktan sonra fark ettim hemen ardından açtım zaten.
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Lastiksiz son oluru nedir ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |